Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Κατεβαίνει» για πρόεδρος στη Super League ο Λυσάνδρου!

Διαβάσατε νωρίτερα, για τις έντονες πιέσεις που υπάρχουν από πολλές ΠΑΕ της Λίγκας, έτσι ώστε ο Μηνάς Λυσάνδρου να είναι υποψήφιος την Τρίτη για νέος πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, αντικαθιστώντας τον Βαγγέλη Μπαταγιάννη. Πιέσεις που εν τέλει, έπιασαν τόπο κι έτσι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ θα διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο, πηγαίνοντας για ανάδειξη κοινής αποδοχής!

Η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ της Λίγκας άλλωστε, μετά και την παραίτηση Μπαταγιάννηέβλεπε στο πρόσωπο του Μηνά Λυσάνδρου την καταλληλότερη επιλογή, μιας και ο ίδιοςθεωρείται από τον ποδοσφαιρικό κόσμο ο πλέον ανερχόμενος παράγοντας. Το τελευταίο… εμπόδιο, για την υποψηφιότητα Λυσάνδρου, ήταν να δοθεί το «ΟΚ» και από την ίδια την ΑΕΚ. Πράγμα που έγινε αργά το βράδυ της Πέμπτης…

Να θυμίσουμε πως πέρυσι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δεν είχε συναινέσει στο ενδεχόμενο ο Λυσάνδρου να μπει στην Super League, ωστόσο στη συγκεκριμένη φάση που βρισκόμαστε και λόγω των πιέσεων από πολλές ΠΑΕ που υπήρξανείπε το «ναι» και κατά συνέπειαη υποψηφιότητα Λυσάνδρου έχει “κλειδώσει” και απομένει να δούμε αν θα υπάρξει έτερη υποψηφιότητα. Ωστόσο, όλα δείχνουν πλέον, ότι το κορυφαίο στέλεχος της ΑΕΚ θα είναι κοινής αποδοχής και θα κατέβει χωρίς αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button