Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Θέλει να φέρει στην ΑΕΚ Τσιτσαρίτο ο Αλμέιδα»

Δημοσίευμα από το Μεξικό βάζει βόμβα, καθώς αναφέρει ότι ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ΑΕΚ, τον Τσιτσαρίτο Ερνάντες. #slgr #aekfc #Chicarito #MatiasAlmeyda #slgrinterwetten

Δημοσίευμα από το Μεξικό βάζει βόμβα, καθώς αναφέρει ότι ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ΑΕΚ, τον Τσιτσαρίτο Ερνάντες.

Ο Ματίας Αλμέιδα έφτασε το βράδυ του Σαββάτου (30/4) μαζί με τους συνεργάτες του στην Αθήνα και την Κυριακή (1/5) θα βρίσκεται στην Τούμπα για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Μετά την οριστικοποίηση της άφιξης του Αργεντινού τεχνικού στην Ένωση, έχουν ξεκινήσει τα μεταγραφικά σενάρια στη Λατινική Αμερική. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «El Futbolero Mexico» ο Αλμέιδα «με τον ερχομό του στην ΑΕΚ έχει ζητήσει από τη διοίκηση δύο Μεξικανούς ποδοσφαιριστές. Ενας εξ αυτών είναι ο Χαβιέρ Ερνάντες, ο γνωστός Τσιτσαρίτο, ενώ το όνομα του δεύτερου παίκτη δεν έχει διαρρεύσει ακόμη».

Ο Τσιτσαρίτο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με την Γουαδαλαχάρα (64 εμφανίσεις με 26 γκολ), όπου και αγωνίστηκε από το 2006 μέχρι το 2010. Τότε έκανε και το μεγάλο βήμα για την Ευρώπη και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τους «κόκκινους διαβόλους» αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια και κατέκτησε δύο φορές την Premier League (2010/11, 2012/13), ένα Community Shield (2010) και έναν τίτλο Champions League (2010-11). Συνολικά φόρεσε τη φανέλα της Γιουνάιτεντ σε 103 αγώνες, με απολογισμό 37 τέρματα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button