ΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Ανάλυση και προγνωστικά για την Εθνική Ισπανίας

Έκανε πλάκα στα προκριματικά και πήρε την πρόκριση αήττητη με 9 νίκες και μια ισοπαλία.

Δεν είχε αντίπαλο και ούτε η Ιταλία κατάφερε να την κοντράρει. Αυτή θα είναι η 15η συμμετοχή της σε τελική φάση Μουντιάλ, όπου μετράει και μια κατάκτηση, αυτή του 2010. Από το 1978 βρίσκεται πάντα ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου και η πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας είναι η 11η συνεχόμενη.

Ρόστερ της Εθνικής Ισπανίας στο Μουντιαλ 2018

 

Αυτά που πρέπει να γνωρίζεις

Προπονητής: Ο κόουτς Λοπετέγκι ανέλαβε τον Ιούλιο του 2016, με σκοπό την ανανέωση της «φούριας ρόχας» για τα γήπεδα της Ρωσίας. Μάλιστα η Ομοσπονδία ήταν τόσο ικανοποιημένη, που ανανέωσε το συμβόλαιο του 51χρονου τεχνικού, πριν μεταβεί η αποστολή σε ρωσικό έδαφος. Του έδειξε έτσι ότι τον εμπιστεύεται 100%. Δεδομένα ότι θα προτιμήσει το αγαπημένο του 4-3-3.

Το αστέρι: Ο Αντρές Ινιέστα στην τελευταία μεγάλη παράσταση της καριέρας του, θα ηγηθεί της Ισπανίας για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Το να μοιράσει τις περισσότερες ασίστ στην Ισπανία, πληρώνει απόδοση 10.00. Έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να ηγηθούν και εκτός από τον Ινιέστα, είναι ο Σίλβα, όπως και ο Ντιέγκο Κόστα που θα πάρει το βάρος στην επίθεση. Το να βάλει ο φορ της Ατλέτικο τουλάχιστον τρία γκολ στο τουρνουά, πληρώνει 2.25.

Απουσίες: Ο επιθετικός της Τσέλσι, Άλβαρο Μοράτα πλήρωσε την μέτρια χρονιά του με την Τσέλσι και έμεινε εκτός Μουντιάλ. Έκπληξη ήταν και η μη κλήση του φουλ μπακ της Μπαρτσελόνα, Σέρτζι Ρομπέρτο, αλλά και του φουλ μπακ της Τσέλσι, Μάρκος Αλόνσο. Προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπήρξαν και έτσι η αρχικές κλήσεις του Τζουλέν Λοπετέγκι παρέμειναν οι ίδιες. Έκπληξη πάντως προκάλεσε το γεγονός πως συμπεριλήφθηκε ο έμπειρος αμυντικός της Άρσεναλ, Νάτσο Μονρεάλ που δεν «υπολογιζόταν» από τα εγχώρια ΜΜΕ.

Προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα

Εκτίμηση: Είναι ερωτηματικό η Ισπανία. Έχει δείξει ότι διαθέτει ποιότητα και εμπειρία, αλλά δεν είναι πολλοί αυτοί που την πιστεύουν για αυτό το Μουντιάλ. Ίσως αυτή είναι η ευκαιρία της, τώρα που οι «ειδικοί» έχουν χρίσει άλλες ομάδες φαβορί. 7.00 απόδοση η κατάκτηση της Ισπανίας. Σε μια πιο safe επιλογή, το να πάει η «φούριας ρόχας» μέχρι τα ημιτελικά πληρώνει σε απόδοση 2.25.

Με το δυσκολότερο ματς του ομίλου ξεκινάει τις υποχρεώσεις της η Ισπανία, αφού αντιμετωπίζει την Πορτογαλία και η απόδοση στη νίκη της ομάδας του Λοπετέγκι είναι 1.87.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button