Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Επιστροφή στην Σκανδιναβία με Ντέρμπι

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Τα εισιτήρια τους για το Europa League «τσέκαραν» Βόλφσμπουργκ και Χόφενχαϊμ μετά τις σημερινές τους νίκες επί των Σάλκε και Ουνιόν Βερολίνου αντίστοιχα για το πρωτάθλημα Γερμανίας.

Oι «λύκοι» επικράτησαν 4-1 της Σάλκε στο Γκεζελκίρχεν όντας πλέον στην 6η θέση, ενώ η Χοφενχάιμ που βρίσκεται στην 7η θέση επικράτησε άνετα 4-0 της Ουνιόν Βερολίνου.

Σε ό,τι αφορά στην μάχη της επιβίωσης, η 16η Φορτούνα Ντίσελντορφ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Άουγκσμπουργκ και με αυτόν τον βαθμό έμεινε «ζωντανή» για τα μπαράζ ενώ βρίσκεται 2 βαθμούς πάνω από την προτελευταία Βέρντερ Βρέμης, που ηττήθηκε με 3-1 εκτός έδρας από την Μάιντς.

Ανοιχτή έμεινε η τέταρτη θέση που δίνει κι ένα «εισιτήριο» για το Champions League. Η Γκλάντμπαχ νίκησε με 3-1 εκτός έδρας την υποβιβασμένη Πάντερμπορν με αποτέλεσμα να πάρει «αέρα» δύο βαθμών από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, μετά την ήττα της με 2-0 από τη Χέρτα Βερολίνου.

Στα στοιχηματικά μας ξεκινάμε σήμερα να ασχολούμαστε με την αγαπημένη Σκανδιναβία και συγκεκριμένα με την Allsvenskan στην Σουηδία και την Elite Serien στην Νορβηγία.

Στις 18:30 στην Σουηδία,  Χάμαρμπι – ΑΙΚ Στοκχόλμης και στις 19:00 στην Νορβηγία Μπόντο Γκλίμιτ – Χαούγκεσουντ

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο και της στοιχηματικές προτάσεις στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button