Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Συνήλθε και καθάρισε τη Βαλένθια η Μπαρτσελόνα (vids)

Οι Καταλανοί ξεπέρασαν το στραπάτσο από τη Ρόμα και κέρδισαν σχετικά εύκολα τη Βαλένθια με 2-2.

LA LIGA-32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 2-2

Γήπεδο: Καμπ Νου

Παρά τη σφαλιάρα από τη Ρόμα μεσοβδόμαδα, η Μπαρτσελόνα συνήλθε, κέρδισε με 2-2 τη Βαλένθια και πλέον απομένουν τα τυπικά για τη στέψη.

Στο 4ο λεπτό ο Τερ Στέγκεν είπε όχι σε προσπάθεια του Γουέδες και  στην κόντρα ο Σουάρες έχασε τεράστια ευκαιρία. Όμως στο 15’ ο Κουτίνιο έβγαλε κάθετα και ο Σουάρες τσίμπησε απλά την απλά κι έκανε το 1-0. Στο 34’ ο Τερ Στέγκεν σταμάτησε το πλασέ του Ροδρίγο κι ενώ στην προηγούμενη φάση ο Άλμπα είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία. Και στο 44’ ο Τερ Στέγκεν πραγματοποίησε ακόμη μια μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ροδρίγο.

Στο 51’ ο Πικέ έσωσε  πάνω στη γραμμή μετά από σουτ του Ροδρίγο και  στην κόντρα, η Μπαρτσελόνα κέρδισε κόρνερ, ο Κουτίνιο το εκτέλεσε και ο Ουμτιτί με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 59’ το σουτ του Κουτίνιο πέρασε λίγο έξω και στο 65’ την ίδια τύχη είχε και το πλασέ του Ινιέστα ενώ στο 78’ και ο Μέσι έχασε μεγάλη ευκαιρία. Στο 87′ ο Πρέχο με πέναλτι μείωσε σε 2-1 και στο 90+2’ ο Ντένις έχασε το άχαστο από κοντά.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Μπούσκετς, Παουλίνιο, Κουτίνιο (79’ Ντεμπελέ), Ινιέστα (84’ Ντένις Σουάρεθ), Μέσι, Σουάρες

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Νέτο, Βέθο, Γκαράι, Γκάμπριελ, Γκαγιά, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Σολέρ, Γουέδες (69’ Περέιρα), Ροδρίγο (80’ Τζάζτα), Μίνα (71’ Βιέτο)

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 2-2

Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν

Στο 2-2 έμειναν Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ και ουσιαστικά βγήκαν αμφότερες χαμένες αλλά το ματς τα είχε όλα. Τέσσερα γκολ, φάσεις, δύο αποβολές και ένα χαμένο πέναλτι συμπλήρωσαν το παζλ του ματς στο «Πιθχουάν».

Στο 9ο λεπτό ο Σαράμπια σούταρε εκτός περιοχής με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω, ενώ στο 19΄ο Σορία  νίκησε τον Τσερίσεβ σε μοναδικό τετ α τετ και στο 34΄μετά από κόρνερ ο Βάσκες πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε. Και στο 36’ ο Καστιγιέχο σέντραρε από δεξιά και ο Ράμπα  με σκαστή κεφαλιά στο 2ο δοκάρι, έκανε το 0-1. Στο 42’ ο Ν’Ζονζί έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά η προβολή του Μουριέλ πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 45’ μετά από κόρνερ ο Ασένχο έχασε την μπάλα αλλά ο Μερκάδο δεν μπόρεσε σε κενό τέρμα να πάρει την κεφαλιά.

Στο 49’ το σουτ του Σάντρο από μακριά έφυγε λίγο έξω, ενώ στο 57’ ο Ρουκάβινα παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βάσκες από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε πολύ έξω την μπάλα, ενώ στο 62’ ο Μπεν Γεντέρ είδε κίτρινη για διαμαρτυρία και ο ρέφερι μάλιστα τον απέβαλλε με 2ηκίτρινη γιατί τον χειροκρότησε. Παράλληλα όμως άφησε στο ματς τον Τσερίσεβ που έκανε καθαρό φάουλ για 2η κίτρινη στον Μπανέγα. Κι έτσι στο 68’ ο Ράμπα έβγαλε κάθετα στον Μπάκα, που έφυγε στην κόντρα και με διαγώνιο σουτ από δεξιά έκανε το 0-2. Στο 75’ η Σεβίλλη κέρδισε πέναλτι για χέρι του Χάουμε Κόστα, ο οποίος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ωστόσο ο Νολίτο νικήθηκε από τον Ασένχο. Όμως ο Νολίτο πήρε την εκδίκησή του στο 78’, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπανέγα, ο Λενγκλέ πήρε την κεφαλιά και ο άσος της Σεβίλλης από κοντά πλάσαρε για το 1-2.

Και μάλιστα στο 82’, ο Ν’Ζονζί με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-2.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Σορία, Εσκουδέρο, Λενγκλέ, Μερκάδο, Νάβας, Ν’Ζονζί, Μπανέγα, Σάντρο (85’ Ρόκε Μέσα), Βάσκες (67’ Νολίτο), Σαράμπια, Μουριέλ (54’ Μπεν Γεντέρ)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Ρουκάβινα, Κόστα, Γασπάρ, Ρουίθ, Τσερίσεβ (64’ Σοριάνο), Τριγέρος, Ρόδρι, Καστιγιέχο, Μπάκα (85’ Ουνάλ), Ράμπα (77’ Φουέγο)

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button