Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Εργομετρικά στον Ατρόμητο!

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ για να υποβληθούν σε εργομετρικά και αιματολογικές εξετάσεις. Το πρώτο γκρουπ υπεβλήθη σε εργομετρικά τεστ και το δεύτερο σε αιματολογικές εξετάσεις.

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε προπόνηση στο Μαζαράκη με τους παίκτες που υποβλήθηκαν σε εργομετρικά να ακολουθούν πιο χαλαρό πρόγραμμα σε σχέση με αυτούς που υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις.

Οι παίκτες του Ατρομήτου εκτός από τις καθιερωμένες εξετάσεις υποβλήθηκαν σε πλήρη οδοντιατρικό έλεγχο από τον συνεργαζόμενο οδοντίατρο της ομάδας μας κ. Θάνο Στάμου και σε ποδολογικό έλεγχο από τη συνεργαζόμενη ποδίατρο, κα. Έλενα Πούλιου. Η κα. Πούλιου είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Brighton της Αγγλίας και επί δώδεκα συναπτά έτη ανήκει στην ομάδα του ποδιατρικού κέντρου του Εμμανουήλ Αρβανιτάκη ενώ από σήμερα αποτελεί επιστημονική συνεργάτιδα της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Για την Τετάρτη (27/6) είναι προγραμματισμένη η συνέχιση των εργομετρικών τεστ του δεύτερου γκρούπ και αιματολογικών εξετάσεων του πρώτου ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο Μαζαράκη.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button