Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Tο preview της 2ης αγωνιστικής(2η ημέρα)

Δείτε τις τρεις αναμετρήσεις που περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της SuperLeague.

ΑΡΗΣ-Α.Ε.Λ. 19:15 ΕΡΤ

Το δεύτερο… πιάτο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα σερβίρεται στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να αντιμετωπίζει τη Λάρισα. Οι γηπεδούχοι θέλουν μετά τη νίκη της πρεμιέρας να συνεχίσουν με τρίποντο.
Ενώ, η Λάρισα επιθυμεί να παρουσιαστεί σοβαρή και να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε έναν δυνατό εκτός έδρας αγώνα. Μοναδική απουσία για τον Σωτήρη Αντωνίου είναι ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς της πρεμιέρας και θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα. Αντίθετα στην αποστολή για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Ακόστα και Τριποτσέρης.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Άρης: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Bruno Gama, Mateo Garcia, Colazo, Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Κωνσταντινίδης.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Γκόικοβιτς, Τριποτσέρης, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Ακόστα, Σαχίτι, Μορσί, Φρίουι, Κούνιτς και Λεοζίνιο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Π.Α.Ο.Κ. 19:15 NS2

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, ώστε να φτάσουν σε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Ο Ζοζέ Ανιγκό δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντε Ταντέο και Κότσιτς που δεν είναι στην αποστολή. Αντίθετα για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεση του τους Σεράφ, Παπαγεωργίου, Άλμπεργκ και Τσιλούλη.
Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται το διπλό για να συνεχίσει με νίκη και να πάρει τρεις σημαντικούς βαθμούς. Στην αποστολή εκτός του Φερνάντο Βαρέλα που έχει να εκτίσει ποινή μιας ακόμη αγωνιστικής για την αποβολή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, δεν μετέχουν ο ανέτοιμος Πόντους Βέρνμπλουμ.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Άλμπεργκ, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι, Καμαρά, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μανθάτης, Σεράφ

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκη, Ρέι, Τόσκα, Μάτος, Βιεϊρίνια, Μαλεζά, Κρέσπο, Χατσερίδη, Σάχοβ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Λημνιό, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 21:30 NS1

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και θέλει να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη μέσα στην έδρα του, ώστε να κάνει το 2 στα 2. Ο Πέδρο Μαρτίνς απέκλεισε τους Αχμέτ Χασάν και Φελίπε Πάρντο. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έμεινε εκτός καθώς ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα, ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τηνΜπέρνλι στην Αγγλία, ενώ ο Κολομβιανός μέσος για λόγους τακτικής.
Ενώ, ο ΠΑΣ επιθυμεί να δείξει το ανταγωνιστικό του πρόσωπο, με στόχο να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Βιδάλ επιστρέφει από τον τραυματισμό του και βρίσκεται στην αποστολή, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Περιστερίδης, Παμλίδης όπως και ο Ευαγγέλου που έχει μόλις μία μέρα στην ομάδα, αλλά και οι Γώγος, Βενετικίδης, Παπαδόπουλος, Λουκίνας, Παπαϊωάννου, Ντόλοβατς, Λιάσος.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΣΦΠ: Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Τζολάκης, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μιράντα, Μασούρας, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Μάνος.

ΠΑΣ: Βελλίδης, Νεόφυτος Μιχαήλ, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Αλέξης Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Σιόντης, Τζημόπουλος, Κακούμπα, Λίλα, Νικολιάς, Κάστρο, Βιδάλ, Λέο, Γιάκος, Κρίζμαν, Ξύδας, Κούζικ, Μυστακίδης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button