Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πάει για νέα βόμβα με Μαρσέλο η Γιουβέντους!

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Γιουβέντους έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο και τον Μαρσέλο.

Πριν από μερικές ημέρες λίγοι περίμεναν πως η Γιουβέντους θα μπορούσε να κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αλλά στο τέλος όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Μιας και ο Πορτογάλος φορ αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με τους «μπιανκονέρι» και να πανηγυρίζει πλέον μαζί τους και όχι με τη «βασίλισσα».

Ωστόσο, οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν φαίνεται να σταματάνε εκεί. Έχουν μεγάλα σχέδια γι’ αυτό το καλοκαίρι και τα «μπαμ» αναμένεται να είναι πολλά και ηχηρά. Έτσι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μετά τον έμπειρο φορ η Γιουβέντους θέλει να φέρει στο Τορίνο και τον Μαρσέλο. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Ήταν να μην κάνει την αρχή η Γιουβέντους. Οι Ιταλοί δεν ξέρουν μόνο να αγοράζουν, αλλά και να πουλάνε. Γι’ αυτό το λόγο σκέφτονται πολύ σοβαρά να απαντήσουν θετικά στην πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Άλεξ Σάντρο.

Ωστόσο, θέλουν να αναπληρώσουν το κενό του με τον καλύτερο αριστερό μπακ των τελευταίων ετών. Τον Μαρσέλο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, ώστε να γίνει και αυτό το deal πραγματικότητα, αφού έχει άριστες σχέσεις με τον Λατίνο μπακ που δεν αποκλείεται να θέλει και αυτός μια αλλαγή στην καριέρα του.

Αν ο Σάντρο πάει στους πρωταθλητές Γαλλίας, τότε η Γιουβέντους θα βάλει στα ταμεία της 30 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα τα βγάλει στην… αγορά στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button