Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέο συμβόλαιο στον Ελαμπντελαουί

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα έχει χρονική διάρκεια τριών ετών.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα έχει χρονική διάρκεια τριών ετών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νορβηγός μπακ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, της επέκτασης της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Μπέσνικ Χάσι είχε εισηγηθεί θετικά για την παραμονή του έμπειρου μπακ στο ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς τον υπολογίζει για τα βασικά του πλάνα, εν όψει της εφετινή σεζόν. Παράλληλα, ο Νορβηγός δεν κατάφερε να βρει τις προηγούμενες ημέρες κάποια πρόταση από το εξωτερικό, προκειμένου να αποχωρήσει από το λιμάνι.

Έτσι, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, το οποίο θα υπογραφεί τις προσεχείς ημέρες. Ο Ελαμπντελαουί μένει ελεύθερος στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου και στον Ολυμπιακό δε θέλουν να τον χάσουν, χωρίς να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους, το προσεχές χρονικό διάστημα.

πηγή: novasports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button