Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για αντί – Μπρινιόλι»

Δείτε ποιος τερματοφύλακας είναι πρώτος στη λίστα του Παναθηναϊκού για αντικαταστάτης του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Δείτε ποιος τερματοφύλακας είναι πρώτος στη λίστα του Παναθηναϊκού για αντικαταστάτης του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Μεταγραφικός οργασμός στον Παναθηναϊκό, ο οποίος -μετά τον Μπακασέτα- ετοιμάζεται να κλείσει και τον Πολωνό τερματοφύλακα Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι.

Το SDNA αποκάλυψε από χθες την περίπτωση του 26χρονου τερματοφύλακα της Σπέτσια για τους Πράσινους και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός παλεύει για να κλείσει και τον Πολωνό πορτιέρο και βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του.

Μετά τον Μπακασέτα, το Τριφύλλι ετοιμάζεται για ένα ακόμη χτύπημα, το τέταρτο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έπειτα τους Λημνιό και Ακαϊντίν.

Από τη στιγμή άλλωστε που δεν υπολογίζεται ως το τέλος της σεζόν ο Μπρινιόλι, ήταν δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί και για τερματοφύλακα και ο εκλεκτός είναι ο διεθνής Πολωνός, που κουβαλάει ένα σημαντικό βιογραφικό, με δεδομένο ότι αγωνίζεται εδώ και 7,5 χρόνια στην Ιταλία, με τα 4,5 εξ αυτών μάλιστα στην Φιορεντίνα και δη ως ο Νο1 των “βιόλα” για δύο σεζόν.

Ο Ντραγκόφσκι, εφόσον έρθει, θα αποτελέσει το βασικό δίδυμο των κίπερ του Τριφυλλιού μαζί με τον Λοντίγκιν.

Στη Σπέτσια βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2022, όταν αποκτήθηκε έναντι 1.9 εκατ. ευρώ από τη Φιορεντίνα. Στη Φιορεντίνα μεταγράφηκε από τη Γιαγκελόνια έναντι 2.5 εκατ. ευρώ, ενώ έχει περάσει απ’ όλες τις ηλικιακές βαθμίδες των εθνικών ομάδων της Πολωνίας.

Μαζί της αγωνίστηκε πέρυσι στη Σέριε Α ως βασικός (34 συμμετοχές). Τη φετινή σεζόν στη Σέριε Β ξεκίνησε ως βασικός και είχε 14 εμφανίσεις αλλά στα τελευταία έξι παιχνίδια έχασε τη θέση του, εξαιτίας της πρόθεσής του να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον και να αποχωρήσει.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button