Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λαμία: Συγκλόνισε ο “γίγαντας” Γιάννης Παπαστεφανάκης που συγκίνησε όλη την Ελλάδα στον τελικό κυπέλλου (φωτό – βίντεο)

Καλεσμένος στον LAMIAPOLIS 87,7 και στην εκπομπή «κρητικές στράτες» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιάννης Παπαστεφανάκης.

Καλεσμένος στον LAMIAPOLIS 87,7 και στην εκπομπή «κρητικές στράτες» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιάννης Παπαστεφανάκης.

Ο μικρός Γιάννης έγινε γνωστός στο πανελλήνιο την προηγούμενη Τετάρτη στον τελικό του κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, όταν μετά το τέλος του αγώνα τον αγκάλιασαν όλοι οι παίκτες, αποκάλυψε στον Νίκο Γιάνναρη και την Αθηνά Κατσούλη ότι βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό με προσωπική παρέμβαση του Περιφερειάρχη κου Φ. Σπανού.

Αν και ΠΑΟΚτζής ο ίδιος χάρηκε ιδιαίτερα όταν τον πλησίασαν οι παίκτες της ΑΕΚ και του έδωσαν το τρόπαιο να το σηκώσει αλλά «πέταξε» κυριολεκτικά από την χαρά του όταν ο αγαπημένος του παίκτης Γιάννης Κωνσταντέλιας του χάρισε την φανέλα του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης-αφιερώματος αποκάλυψε ότι στόχος του είναι να γίνει μεγαλώνοντας δημοσιογράφος, ενώ το μεγάλο του όνειρο είναι να μπει κάποια στιγμή όρθιος στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Νίκος Γιάνναρης και η Αθηνά Κατσούλη επεφύλασσαν και δυο εκπλήξεις στον μικρό Γιάννη, όταν έβγαλαν ζωντανά τον παππού του που άκουγε στην Κρήτη την εκπομπή και του αφιέρωσε μαντινάδες αλλά και τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό και τηλεοπτικό παρουσιαστή κ. Γιώργο Βιτώρο που συγκινημένος του αφιέρωσε κι αυτός μαντινάδες.

Ο «γίγαντας» Γιάννης που αν και καθηλωμένος στο αναπηρικό αμαξίδιο δεν χάνει το κέφι του, κατάφερε και μοίρασε χαρά, συγκίνηση και κουράγιο τόσο στους παραγωγούς της εκπομπής όσο και στους ανά την Ελλάδα ακροατές που παρακολουθούσαν την εκπομπή.

Εμείς, ως LAMIAPOLIS, ευχόμαστε στον Γιάννη να είναι πάντα καλά, να διαθέτει πάντα αυτή την δύναμη ψυχής και στην συνέχεια της ζωής του κάθε όνειρό του να εκπληρωθεί.

Διαβάστε επίσης

Back to top button