Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΑΣ Λιανοκλαδίου: Συγχαρητήρια σε όλους! (vid)

Ο ΑΣ Λιανοκλαδίου υπερασπίστηκε το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ένωση 2010 και πανηγύρισε την άνοδο στην Α' Φθιώτιδας.

Ο ΑΣ Λιανοκλαδίου υπερασπίστηκε το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ένωση 2010 και πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Φθιώτιδας.

Η ομάδα που κέρδισε την άνοδο στην Α’ Φθιώτιδας μετά την διαδικασία των μπαράζ είναι ο ΑΣ Λιανοκλαδίου καθώς αν και ηττήθηκε με 3-2, είχε το 4-0 του πρώτου αγώνα και προβιβάστηκε.

Μετά το τέλος του αγώνα είχαμε τους καθιερωμένους πανηγυρισμούς από τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους της ομάδας. Από την άλλη η διοίκηση του Λιανοκλαδίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δίνει συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες καθώς και στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Άνοδος στη Α κατηγορία Φθιώτιδας για την ομάδα μας που υπερασπίστηκε το 4-0 του πρώτου αγώνα,χάνοντας βέβαια σήμερα με 3-2 απ την ομάδα της Ένωσης Μακρακώμης.

Επιστρέφει εκεί που ανήκει, εκεί που μεγαλούργησε για αρκετά χρόνια στο παρελθόν.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του ομίλου μας, πραγματικά ήταν ένας δύσκολος όμιλος με πολλές καλές ομάδες. Καλη συνέχεια σε όλους.

Συγχαρητήρια κ στην ομάδα της Ένωσης για την προσπάθειά τους όλη τη σεζόν, φτάνοντας μέχρι τα μπαράζ.

Τα περισσότερα όμως συγχαρητήρια και μπράβο στα παιδιά μας, στο προπονητή μας γιατί αυτοί τράβηξαν όλο το κουπί για να φτάσουμε σύντομα αυτή την αξία άνοδο.

Μ Π Ρ Α Β Ο ΣΕ ΟΛΟΥΣ….

Διαβάστε επίσης

Back to top button