Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γ΄Εθνική: Αναβάλλεται η κλήρωση των μπαράζ ανόδου

Αναβολή πήρε η προγραμματισμένη για σήμερα κλήρωση των μπαράζ ανόδου στην Football League, λόγω υποθέσεων οι οποίες είναι ανοιχτές και εκκρεμούν οι αποφάσεις τους.

Μπορεί η κλήρωση των πρωταθλητών της Γ΄Εθνικής για τα Play – Off ανόδου στην Football League να είχε προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη (12/4), ωστόσο τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Ο λόγος της αναβολής δεν είναι άλλος από τις εκκρεμείς υποθέσεις που υπάρχουν και έχουν να κάνουν με ομάδες οι οποίες αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες στην Γ΄Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα εκκρεμούν οι υποθέσεις του Άρη Παλαιοχωρίου κατά του Ηρακλή, της Νίκης Βόλου κατά του Βόλου, η ένσταση που έχει καταθέσει ο Αστέρας Βλαχιώτη κατά του Αστέρα Αμαλιάδας η οποία θα εκδικαστεί την Παρασκευή (13/4), ενώ εκκρεμεί η εκδίκαση της τιμωρίας ή όχι του Μιχάλη Φραγκουλάκη για άσεμνη χειρονομία του στον αγώνα με το Αιγάλεω.

Σε περίπτωση πάντως που τελικά υπάρξουν καθυστερήσεις σ΄ότι έχει να κάνει με τις αποφάσεις, όπως όλα δείχνουν θα πάμε σε καθυστερημένη έναρξη των αγώνων μπαράζ.

Αν τυχόν κάτι τέτοιο γίνει τότε θα έχει ως αποτέλεσμα την ανατροπή του μέχρι τώρα σχεδιασμού των ομάδων που θα πάρουν μέρος στην διαδικασία, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί από εκεί που οι αγώνες ήταν να γίνουν μόνο Κυριακή, να πραγματοποιηθούν ματς και την Τετάρτη προκειμένου να βγει το πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button