Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις μετά από 56 μέρες (pic)

Στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» αθλητικού κέντρου επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη καθώς όλα τα μοριακά τεστ στα οποία υπεβλήθησαν βγήκαν καθαρά. Οι «κιτρινόμαυροι» χωρισμένοι σε γκρουπ άρχισαν την προετοιμασία τους για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων υπό τις οδηγίες του Μίχαελ Ένιγνκ

Η ΠΑΕ Άρης κοινοποίησε στα social media φωτογραφίες από την σημερινή προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» που προπονήθηκαν και πάλι στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» αθλητικού κέντρου μετά από 56 ημέρες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Με σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας για την ασφαλέστερη επιστροφή στην κανονικότητα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, μετά από σχεδόν δύο μήνες, επέστρεψαν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, αφού πρώτα ολοκληρώθηκαν τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας και το οποίο ξεκίνησε από σήμερα, οι ποδοσφαιριστές στο προσεχές διάστημα θα προπονούνται ατομικά χωρισμένοι σε τέσσερα ολιγομελή γκρουπ, ενώ οι προπονήσεις, που θα γίνονται σε διαφορετικές ώρες (θα έχουν διάρκεια 45 λεπτών για το κάθε γκρουπ), από αύριο θα ξεκινούν νωρίς το πρωί και θα ολοκληρώνονται το μεσημέρι με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Παράλληλα από αύριο, Πέμπτη, ξεκινούν οι εργομετρικές και σωματομετρικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button