ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπορεί και εκεί… ο Βάντερσον!

Παίζει σε πάνω από μία θέσεις και παίζει καλά, ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι του ΠΑΣ Λαμία.

Είναι σημαντικό σε μία μικρομεσαία ομάδα όπως ο ΠΑΣ Λαμία, να υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούν να καλύψουν πάνω από μία θέσεις.

«Λύνουν» τα χέρια του προπονητή, ο οποίος μπορεί εκτός από το να τον χρησιμοποιήσει μέσα στο παιχνίδι σε δύο θέσεις, μπορεί να «καλύψει» κενά που ίσως προκύψουν, λόγω τραυματισμών ή άλλο είδους απολυών.

Κάτι τέτοιο όπως φαίνεται θα κάνει φέτος και ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι, του οποίου η κανονική θέση είναι αριστερός μπακ. Ο Τεννές ο οποίος παίζει με τριάδα στην άμυνα τον χρησιμοποιεί ως αριστερό φουλ-μπακ και μάλιστα είναι μία από τις αποκαλύψεις καθώς παίζει παρά πολύ καλά στη θέση αυτή, καθώς την γνωρίζει εξίσου καλά.

Το θέμα είναι ότι εχθές τον είδαμε να παίζει και ως κεντρικό αμυντικό, στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πανιώνιο. Ο Τεννές θέλησε να αλλάξει λίγο την άμυνα στο 2ο 45λεπτο και για αυτό έβαλε τον Ασίγκμπα, τον Αντέτζο και τον Βάντερσον να αγωνιστούν μαζί στο κέντρο της άμυνας.

Ο Βραζιλιάνος απέδωσε αρκετά καλά, κρατούσε τη θέση του και βοηθούσε όσο τον «έπαιρνε» τον αριστερό φουλ-μπακ της ομάδας εκείνη τη στιγμή, τον Ιορδάνη Παπαργυρίου.

Εννοείται πως δεν προορίζεται για εκείνη τη θέση ο Σκαρντοβέλι, αλλά όπως είπαμε και πιο πάνω, αν χρειαστεί άνετα μπορεί να «καλύψει» ένα υποτιθέμενο κενό στην άμυνα, προσθέτοντας εμπειρία και γρηγοράδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button