Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στη τελική ευθεία για κεντρικό χαφ

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει μέσα στις επόμενες ημέρες την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού μέσου που θα έρθει για βασικός, με στόχο να αναβαθμίσει σημαντικά την μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού. #slgr #panathinaikosfc #transfernews #season2022_2023

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει μέσα στις επόμενες ημέρες την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού μέσου που θα έρθει για βασικός, με στόχο να αναβαθμίσει σημαντικά την μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού.

Μετά την απόκτηση του Άνταμ Τσέριν και του Μπερνάρντ Ντουάρτε, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη τελική ευθεία για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής και μάλιστα θα προορίζεται για βασικός.

Η υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής θα γίνει με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς στόχος των ανθρώπων του Τριφυλλιού ήταν να έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό. Οι ”πράσινοι” έφτασαν κατά καιρούς κοντά σε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ”8”, οι υποθέσεις όμως χάλασαν στο… 90′ και η αναζήτηση έπρεπε να ξεκινήσει από την αρχή.

Αυτή την στιγμή οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν βάλει στη τελική ευθεία την μεταγραφή τουλάχιστον ενός κεντρικού μέσου και πιθανότατα μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει προκύψει… λευκός καπνός, σε μία θέση όπου ο σύλλογος μετά και την αποχώρηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου για την Σπόρτινγκ Λισαβώνας, διαθέτει μόνο τον Τσέριν.

Από κει και πέρα, οι πιθανότητες να αποκτηθεί ακόμη ένας μέσος με ανεπτυγμένα τα επιθετικά χαρίσματα για να μπορεί να παίξει είτε πίσω από τον φορ στο 4-2-3-1 είτε ως εσωτερικός χαφ στο 4-3-3, δεν είναι πολλές αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να γίνει μια κίνηση, αν βρεθεί κάτι που να καλύπτει τα ”θέλω” του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button