Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το Preview 24ης αγωνιστικής

Μία και αρκετά κρίσιμη αναμέτρηση για τον «πάτο» της βαθμολογίας απέμεινε από την 24η αγωνιστική της SuperLeague.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ           19:30  NS1    

Ο Απόλλων υποδέχεται στη Ριζούπολη τον Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι που θα ρίξει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς και για να μπορέσουν να μείνουν στην κατηγορία θα πρέπει να μαζέψουν τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς γι΄αυτό στο ματς της Δευτέρας θέλουν μόνο τη νίκη. Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζουν οι Μπαρτολίνι, Κοντοές που είναι τιμωρημένοι.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός θέλει να συνεχίσει με νίκη, μετά το 1-0 της περασμένης εβδομάδας με την Κέρκυρα, ώστε να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μάρκος Πάουλο αλλά και σε αυτές των τραυματιών Ρότσα, Τσοκάνη και Ροντρίγκες. Αντιθέτως, στην αποστολή επιστρέφει ο Ρόσα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Απόλλων: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Στάθη, Παπάζογλου, Κύργια, Ζησόπουλο, Κούρο, Ναδάλες, Μενδρινό, Τσουκαλά, Σιατραβάνη, Κονέ, Ελμπάζ, Καστιγέχος, Ανιέτε, Στόουκς, Ντεβέσα, Αλμπάνη, Χουάρεζ και Αλίβοντιτς

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Ρόσα, Βασιλούδης, Μπεχαράνο, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Χαντάκιας, Μπράβο, Βακράκος, Κλέσιο, Άργκους, Ιταμπέλ, Ουίλιαν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button