ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Προπόνηση με επιστροφές και προσθήκες για τη Λαμία! (pics)

Tην προετοιμασία της επί Φθιωτικού εδάφους, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι συνέχισε ο ΠΑΣ Λαμία!Ενσωματώθηκαν Ταϊρόν, Αντέτζο, Βύντρα - Πρώτη για Πενταράκη - Επέστρεψε ο Γκούγκα- Δύο απουσίες

Tην προετοιμασία της επί Φθιωτικού εδάφους, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι συνέχισε ο ΠΑΣ Λαμία!Ενσωματώθηκαν Ταϊρόν, Αντέτζο, Βύντρα – Πρώτη για Πενταράκη – Επέστρεψε ο Γκούγκα- Δύο απουσίες

Ρεπορτάζ: Νίκος Μώκος / lamiara.gr

Υπό τις οδηγιές του Μιχάλη Γρηγορίου προπονήθηκαν για μία ακόμη ημέρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Βενιζέλος Πενταράκης, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα κυανόλευκα ενώ το παρόν έδωσε και ο Λουκάς Βύντρα ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους κυανόλευκους.

Το εξίσου σημαντικό είναι ότι ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις οι Ντάνιελ Αντέτζο και Γκουστάβο Ταϊρόν οι οποίοι έλειπαν από την επίσημη “πρώτη” με κάποιες έξτρα μέρες άδειες.

Η είδηση είναι η ενσωμάτωση του Γκούγκα Παλαβαντισβίλι στην προετοιμασία της ομάδας. ο Γεωργιανός μέσος, είχε υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Η συγκεκριμένη ρήτρα ενεργοποιήθηκε από την ομάδα και έτσι οι κυανόλευκοι δεν θα βγουν στην αγορά για μέσο αφού το συγκεκριμένο κενό λύθηκε εκ των έσω!

Από εκεί και πέρα στην σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Τάσος Καραμάνος ο οποίος χθες προχώρησε στον εμβολιασμό του, αλλά και ο Κρίστοφερ Νούνιες ο οποίος είναι άρρωστος.

Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή προπόνηση:

Διαβάστε επίσης

Back to top button