Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Παρεξηγήθηκε με χιουμοριστικό «τιτίβισμα» της Λεβερκούζεν ο Τσεχ (pic)

Στην αντεπίθεση βγήκε ο Πετρ Τσεχ, απαντώντας σε «τιτίβισμα» της Λεβερκούζεν για τον Λένο. Ξεκαθάρισαν τις αγνές προθέσεις τους οι «ασπιρίνες» με νέο tweet.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν είδε με άκρως χιουμοριστική διάθεση την απόφαση του Ουνάι Έμερι να χρίσει βασικό τον Πετρ Τσεχ αντί του «δικού» της Μπερντ Λένο στον αγώνα της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι, ανεβάζοντας σχετικό tweet.

Από την μεριά του ο Τσέχος τερματοφύλακας δεν… συμμερίστηκε αυτήν την διάθεση και απαντώντας σε έντονο ύφος κατηγόρησε τον γερμανικό σύλλογο για ασέβεια προς τον υγιή ανταγωνισμό και τις αξίες που πρέπει να δίνονται στους νέους παίκτες από τις ομάδες τους.

«Μοιραζόμαστε σημαντικές αξίες οι οποίες μας κάνουν μεγάλο σύλλογο όχι μόνο από ποδοσφαιρικής μεριάς. O υγιής ανταγωνισμός, ο επαγγελματισμός και η φιλοτιμία είναι οι μεγαλύτερες που διδάσκεις στους νεαρούς παίκτες και είναι λυπηρό να βλέπεις άλλους συλλόγους να μην μοιράζονται τις ίδιες αξίες»

Προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση, οι «ασπιρίνες» απάντησαν με νέο tweet και ξεκαθάρισαν ότι οι προθέσεις τους ήταν απολύτως χιουμοριστικές, εκφράζοντας παράλληλα τον σεβασμό τους προς το πρόσωπο του Τσεχ.

«Γεια σου Πετρ. Φαίνεται ότι το αστείο μας, επειδή θέλαμε να δούμε τον πρώην παίκτη μας να αγωνίζεται, παρεξηγήθηκε. Ήταν απλά ένα αστειάκι. Σεβόμαστε τις αξίες που επισημαίνεις και ευχόμαστε σε σένα και στον μεγάλο σου σύλλογο τα καλύτερα. Καλή η απόκρουση στο τετ-α-τετ με τον Αγουέρο».

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button