Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Συνάντηση με την εθνική Αργεντινής θέλει ο Μαραντόνα

Τη δική του πρόταση για να βγει από το αδιέξοδο η εθνική Αργεντινής και να σώσει την τιμή της στο Μουντιάλ της Ρωσίας, κατέθεσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, μέσω της εκπομπής του στον τηλεοπτικό σταθμό “Telesur”.

Ο «Ντιεγκίτο» ανέφερε ότι θα ήθελε εκείνος και άλλοι άσοι του παρελθόντος να συναντηθούν με την τωρινή ομάδα της «αλμπισελέστε». «Θα ήθελα να έχω μία συνάντηση μαζί τους, με τον Πουμπίδο, τον Γκοϊκοετσέα, τον Κανίγια, τον Τρόλιο, ακόμη και τον Πασαρέλα αν θέλει να έρθει και τον Βαλντάνο.

Θα υπερασπιστούμε την τιμή μας. Από εδώ που είμαστε, πονάει πολύ να βλέπουμε την Κροατία να μας βάζει τρία γκολ κι εμείς να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια και να μην κάνουμε τίποτα, Είμαι οργισμένος, γιατί όποιος κι αν έχει φορέσει αυτή τη φανέλα, δεν μπορεί να τη βλέπει να συντρίβεται από έναν αντίπαλο, που δεν είνει ούτε η Γερμανία, ούτε η Βραζιλία, ούτε η Ολλανδία ή η Ισπανία», είπε ο Μαραντόνα.

Ο «Ντιεγκίτο», ο οποίος έχει ασκήσει τις προηγούμενες ημέρες δριμεία κριτική στον Χόρχε Σαμπάολι και τον Κουν Αγουέρο, έστρεψε αυτή τη φορά τα βέλη του κατά του προέδρου της ομοσπονδίας, Κλαούντιο Τάπια. «Υπάρχει υπεύθυνος και αυτός είναι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. Ολοι απόρησαν όταν είδαν τον Σαμπάολι να φτάνει με υπολογιστές, drones και 14 βοηθούς. Νομίζω ότι υπάρχει παντελής έλλειψη ηγεσίας από μέρους του Τάπια», επισήμανε ο Μαραντόνα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button