Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΑΕ Εχιναίων – Πελασγιακός: Ντέρμπι για έναν ρόλο(pics)

Για την 21η αγωνιστική της Β Φθιώτιδας, η ομάδα της ΑΕ Εχιναίων υποδέχθηκε τον Πελασγιακό στο ντέρμπι του 3ου ομίλου.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Λαϊνά, η ΑΕ Εχιναίων κέρδισε με σκορ 4-1 τον Πελασγιακό στο ντέρμπι της Β’ Φθιώτιδας.

Το LamiaSports και ο Βαγγέλης Μπιζάτος βρέθηκε στο γήπεδο και σας μεταφέρει το ρεπορτάζ:

Καθε ντέρμπι σε αυτή την κατήγορια είναι πλούσιο σε θέαμα και απροόπτα σε αυτο το ντερμπι ομως ειχαμε πολλα γκολ αλλα εναν πρωταγωνιστη και αυτος ηταν η Ενωση…

Η ομάδα του Γιάννη Περιβολιώτη, μπηκε στον αγωνα με τον καλυτερο τροπο σκοραρε στο 8′ μολις λεπτο μετα απο εκτελεση κορνερ του Πολυμερου σύγχυση στην αμυνα τηε Πελασγιας και η μπαλα εφτασε στον Λαϊνά Β. και αυτος την εστειλε γκολ.

Να σημειώσουμε οτι ο Βαγγέλης Λαϊνάε ηταν ο πρωταγωνιστης του αγωνα καθως εκανε χατ τρικ… δίνοντας έτσι στην ομάδα του ένα σημαντικό τρίποντο.

Στο 23 λεπτο ο Σκουρας εκανε εντυπωσιακή επεμβαση μετα απο σουτ του Γιώτη.

Η ομαδα της Πελασγιας δεν ήτανκκαλά εντός αγωνιστικού χώρου και στο 30′ μετα απο λαθος του Καφόρου ο Ιμπραχίμ πηρε την μπαλα μπηκε στην περιοχη, εδωσε πασα στον Λαϊνά και αυτός με πλασε εκανε το 2-0.

Ένα λεπτο αργοτερα και σε ελεγχόμενη φαση ο τερματοφύλακας της Ένωσης εκανε λαθος εβγαλε την μπαλα κορνερ. Την εκτελεση πηγε ο Σκεμπές και ο Καφόρος μεσα στην περιοχη με πλασε μείωσε σε 2-1.

Όμως στο 41 λεπτο ο Ιμπραχίμ περασε απο την αριστερη πλευρα μοιρασε σωστα τη μπάλα στον Λαϊνά και αυτος για τριτη στο ματς βρήκε δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1…

Στην επανάληψη η Ενωση συνέχισε στον ιδιο ρυθμό και στο 55 λεπτο ο διαιτητής Τσιάβος καταλοφισε πεναλτι υπερ της ΑΕ. Ο Φασόλας ανέλαβε την εκτέλεση και με πλασέ ευστοχησε για το 4-1.

Η Πελασγία στο 67′ είχε δοκάρι με τον Καφόρο να μην μπορεί να σκοράρει με κεφαλιά.

Να ευχαριστήσουμε πολύ τους κυρίους διαιτητές της αναμέτρησης για την συνεργασία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button