Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Διπλό» με υπογραφή Ουάρντα!

Απίστευτη εμφάνιση από τον Αμρ Ουάρντα ο οποίος «έχει πάρει από το χέρι» τον Ατρόμητο.

Σε μια εμφάνιση παρόμοια με αυτήν στη Κρήτη με τον Πλατανιά ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-1 της Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων και παραμένει στο γκρουπ των πρώτων θέσεων με ΑΕΚ ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ. Δύο ευκαιρίες, δύο γκολ οι Περιστεριώτες που δεν έκαναν καλό παιχνίδι αλλά πήραν το τρίποντο.

Η Κέρκυρα εκμεταλλέυτηκε τη χαλαρότητα του Ατρόμητου στο α μέρος Ήταν καλύτερη, έιχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν κινδύνεψε καθόλου. Ακόμα και το δοκάρι του Γιαννούλη στο 40′ έγινε από στραβοκλωτσιά και με τη βοήθεια του αέρα. Επιθετικά απείλησε στο 6′ με τον Επστάιν και στο 16′ με τον Μπάουμαν αλλά εκεί βρέθηκε ο Γιαννιώτης ο οποίος έκανε σπουδαίες επεμβάσεις

Άλλος Ατρόμητος στο β’ μέρος. Πιο ουσιαστικός και πιο επιθετικός.

Έκαναν καλό οι αλλαγές του Κάναντι. Απείλησε λοιπόν στο 50′ με τον Ουάρντα αλλά ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε την κεφαλιά του Αιγύπτιου. Και μέσα σε τρία λεπτά όχι μόνο πήρε το προβάδισμα αλλά τελείωσε και το ματς. Στο 59 ‘ με τρομερό τελείωμα της φάσης από τον Αιγύπτιο που χωρίς να βλέπει την εστία έγινε το 0-1 και στο 62′ σε αντεπίθεση και πάλι ο Ουάρντα έκανε το 0-2.

Η Κέρκυρα κατάφερε να μειώσει με τον Σιόντη στο 77′ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να μπει ποτέ στο ματς αφού ο Ατρόμητος έκανε καλή διαχείριση του υπολοίπου και στις καθυστερήσεις πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Βασιλακάκη διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης):Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Αρτυματάς, Σιόντης, Νούνες(64′ Κόντος), Ζορμπάς(64′ Γεωργίου), Επστάιν(73′ Αναστασίου), Μπάουμαν

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Κυριακίδης(46′ Καρασαλίδης), Ούμπιντες(87′ Ζησόπουλος), Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντάουντα(46’ Μενσά)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button