Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ(vid)

Το αήττητο σερί των 43 αγώνων σταμάτησε για τον Ολυμπιακό στο 90΄!

Εκείνο το λεπτό σκόραρε ο Μιχάι και ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα με 1-0 από το Φάληρο.

Πλέον ο Δικέφαλος του Βορρά είναι στο +3 από την ΑΕΚ, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης κύλησε όπως ακριβώς ήταν το πρώτο μέρος της προηγούμενης μεταξύ τους αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη, για το Κύπελλο. Με τον ΠΑΟΚ να έχει μία τακτική να περιμένει τον Ολυμπιακό.

Και από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν την μπάλα στα πόδια τους και να προσπαθούν να βρουν κενά.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που μπήκε δυνατά και προσπάθησε να τρέξει και να κάνει κάτι καλό. Αλλά στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πήρε τον έλεγχο του ματς. Κράτησε την μπάλα περισσότερο στα πόδια του και άρχισε να κυνηγάει κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο 14′ ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη καλή στιγμή, όταν ο Ροντρίγκο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπίσεσβαρ έκανε το σουτ στην κίνηση. Αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Όταν στο 32′ ο Βαλμπουενά «γέμισε» από εκτέλεση φάουλ, πήρε την κεφαλιά ο Σεμέδο και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι!

Δεν υπήρξε άλλη τέτοια μεγάλη στιγμή και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 του πρώτου ημιχρόνου…

«Χτύπησε» στο τέλος!

Το ματς φαινόταν ότι θα πήγαινε στο 0-0. Και μάλιστα… σβηστά, αφού στο δεύτερο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν πλησίασε αρκετά στο γκολ. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό.

Με τον ΠΑΟΚ να μην «ανοίγεται» και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να βρει διαδρόμους για να απειλήσει.

Έτσι κύλησε και το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Μέχρι που ο Αμπέλ Φερέιρα έβαλε τον Στοχ αντί του Μπίσεσβαρ. Παίκτης ο οποίος ήταν πιο κινητικός και ανέβασε πάνω τον ΠΑΟΚ. Μέχρι που ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, Ροντρίγκο, έκανε την ατομική του ενέργεια από τα δεξιά.

Μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και βρήκε τον Μιχάι, με τον κεντρικό αμυντικό να πιάνει την κεφαλιά και να κάνει το 0-1 στο ματς!

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έδειξε να… ξυπνάει, αλλά δεν ήταν αυτό αρκετό. Έφτασε στην επίτευξη του γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό Καρατζίκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το γκολ του ΠΑΟΚ άρχισαν να τρέχουν περισσότερο στο παιχνίδι, αλλά ήταν πλέον αργά…

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button