ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ελάχιστες τελικές, πολλά λάθη και λίγα γεμίσματα! (pic)

Δείτε τον αγώνα του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Λαμία, μέσα από τα στατιστικά του ματς. #slgr #interwetten #ATRLAM #ΠΑΣΛαμία

Δείτε τον αγώνα του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Λαμία, μέσα από τα στατιστικά του ματς. #slgr #interwetten #ATRLAM #ΠΑΣΛαμία

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον Ατρόμητο, τα βλέμματα όλων πέσανε στην εξασφάλιση της παραμονής και μαθηματικά από τους «κυανόλευκους».

Εμείς παρόλο αυτά, θα σταθούμε στο χθεσινό ματς αν και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και θα σας παρουσιάσουμε τα επίσημα στατιστικά του αγώνα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Λιγοστές έχως ελάχιστες οι τελικές του αγώνα μιας και σε 93 λεπτά ματς, είχαμε μόλις 7 προσπάθειες για γκολ στο σύνολο. Ο Ατρόμητος είχε 3 και η Λαμία 4.

Ένα σουτ εντός της μεγάλης περιοχής είχε ο γηπεδούχος, ενώ 0 η Λαμία. Από την άλλη 4 σουτ εκτός μεγάλης περιοχής είχε η φιλοξενούμενη ομάδα και 2 ο Ατρόμητος.

Από 1 απόκρουση είχαν οι δύο ομάδες, ενώ οι επεμβάσεις των ποδοσφαιριστών του Σάββα Παντελίδη έφτασαν στις 9, έναντι 4 του ΠΑΣ.

Στα 19 κλεψίματα σταμάτησε η ομάδα της Φθιώτιδας με τον Φάνη Τζανδάρη να έχει τα περισσότερα με 5. Από την άλλη αρκετά είχαν και οι παίκτες του Ατρομήτου καθώς έφτασαν τα 17. Πρώτος σε κλεψίματα από τους γηπεδούχους ήταν ο Λούκας Γκαλβάο με 6.

8-12 τα φάουλ για τις δύο ομάδες ενώ 2 οφσάιντ καταλόγισαν οι διαιτητές εις βάρος της Λαμίας με το ένα από αυτό να είναι και το ακυρωθέν γκολ του Μίλος Ντέλετιτς.

Λίγο πριν το τέλος θα αναφερθούμε στα λάθη. Από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι μας έδειξε πως θα δούμε αρκετές λάθος μεταβιβάσεις, λάθος πάσες κ.λ.π. Με την ολοκλήρωση του ματς, ο Ατρόμητος έφτασε τα 52 ενώ ο ΠΑΣ Λαμία δεν έμεινε πίσω καθώς είχε 49.

Τέλος, τα γεμίσματα μετά από αρκετό καιρό, ήταν ελάχιστα για τον ΠΑΣ, μιας και έφτασαν τα 1 στα 9 εύστοχα ενώ από τα μόλις 5 που επιχείρησαν οι γηπεδούχοι το 1 βρήκε στόχο.

Πιο αναλυτικά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button