Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

“Ασπίδα” Ντε Λαουρέντις σε Αντσελότι

Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις όρθωσε “ασπίδα προστασίας” στον Κάρλο Αντσελότι, ζήτησε υπομονή και απολογήθηκε στους οπαδούς της ομάδας του για την ήττα από τη Σαμπντόρια.

Η βαριά ήττα της Νάπολι από τη Σαμπντόρια προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των φιλάθλων των “παρτενοπέι” και έντονη κριτική για τις επιλογές του Κάρλο Αντσελότι. Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι,  Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις όρθωσε “ασπίδα προστασίας” στον έμπειρο Ιταλό προπονητή, ζήτησε υπομονή και απολογήθηκε στους οπαδούς της ομάδας του.

“Ο Αντσελότι έχει κερδίσει πολλούς τίτλους, όταν όμως γίνεται μια αλλαγή, τότε είναι σαν να ξεκινάς από την αρχή. Ζητάω συγγνώμη από τους οπαδούς, οι οποίοι θέλουν να κερδίζουμε τα πάντα και άμεσα, όμως πήραν μια καλή γεύση με τις πρώτες μας νίκες.

Ο προπονητής απλά χρειάζεται χρόνο για να βάλει την ομάδα στο δρόμο της. Είμαι ήρεμος σε κάθε περίπτωση και χρειάζεται υπομονή”, είπε μεταξύ άλλων ο Ντε Λαουρέντις στο Radio Kiss Kiss και πρόσθεσε:

” Πέρυσι έχασα 15 εκ. ευρώ. Φέτος θα χάσω άλλα 25 εκ. ευρώ. Αυτά είναι τα πρώτα χρόνια, στα οποία η Νάπολι έχει χτυπήσει “κόκκινο”, όμως είμαι ήρεμος, γιατί αυτά είναι χρόνια επένδυσης και ανάπτυξης”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button