Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ο Άμραμπατ αρνήθηκε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Σαουδική Αραβία, η Άμπχα Κλαμπ πλησίασε τον παίκτη και του προσέφερε συμβόλαιο με τον Άμραμπατ να τον απορρίπτει ευγενικά! #slgr #aekfc #NordinAmrabat #slgrinterwetten

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Σαουδική Αραβία, η Άμπχα Κλαμπ πλησίασε τον παίκτη και του προσέφερε συμβόλαιο με τον Άμραμπατ να τον απορρίπτει ευγενικά!

Την ώρα που το μέλλον του Άμραμπατ στην ΑΕΚ δεν έχει ξεκαθαρίσει, δημοσίευμα από τη Σαουδική Αραβία αναφέρει πως ο Μαροκινός απέρριψε πρόταση ομάδας από τη χώρα.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν ο Άμραμπατ έχει εκδηλώσει επιθυμία αποχώρησης από την ΑΕΚ, την ώρα που ο Αλμέιδα είναι δεδομένο πως τον θέλει και την επόμενη περίοδο. Μάλιστα, θα κάνει κίνηση να τον μεταπείσει να μείνει στην Ένωση, ωστόσο αν δεν προκύψει διάθεση και συμφωνία, τότε είναι βέβαιο πως οι δύο πλευρές θα ψάξουν τρόπο για να χωρίσουν με «win-win» συμφωνία.

Τώρα σε ό,τι αφορά στο τι προέκυψε από τη Σαουδική Αραβία. Δημοσίευμα σε τοπική ιστοσελίδα ανέφερε πως η Άμπχα Κλαμπ πλησίασε τον παίκτη και του προσέφερε συμβόλαιο για να επιστρέψει στην τοπική λίγκα, όπου είχε αγωνιστεί με την Αλ Νασρ. Ο έμπειρος άσος άκουσε την πρόταση και την απέρριψε, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Καλέντ Αλ-Ρασίντ ευγενικά.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button