Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ η Κεφαλογιάννη

Την ευκαιρία ενημέρωσης για θέματα που απασχολούν την αθλητική οικογένεια του ΠΑΟΚ, είχε η αρμόδια για θέματα πολιτισμού και αθλητισμού της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη που επισκέφτηκε τα γραφεία του Ερασιτέχνη.

Εκεί, την υποδέχτηκε ο πρόεδρος, Θανάσης Κατσαρής, ο σύμβουλος επί θεμάτων επικοινωνίας, Μιχάλης Ανδρεάδης, και μέλη του Ερασιτέχνη. Η πρώην υπουργός τουρισμού υποστήριξε ότι το κόμμα της θα σταθεί δίπλα στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κατασκευάσει νέο γήπεδο, κάτι που θα πρέπει να επιβεβαιωθεί βέβαια στην πράξη.

Αναλυτικά δήλωσε: «Είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον πρόεδρο και τα στελέχη του σωματείου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Ενημερώθηκα για τα σχέδια κατασκευής της νέας Τούμπας. Είναι ένα αναγκαίο έργο και ένας ώριμος σχεδιασμός από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Η κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε πράξεις και να αφήσει τις υποσχέσεις. Η Πολιτεία δεν χαρίζει, η Πολιτεία οφείλει να στηρίζει και να βοηθάει. Γι’ αυτό και η ΝΔ στηρίζει κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση, εκσυγχρονισμό όλων των γηπέδων όλων των ομάδων, όπως αυτό που θέλει να φτιάξει ο ΠΑΟΚ που θα είναι διεθνών προδιαγραφών.

Ένα έργο που θα είναι προς όφελος όλων των πολιτών της Θεσσαλονίκης. Οπως είπα και προηγουμένως η ΝΔ στηρίζει κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού, όμως περιμένουμε και από την κυβέρνηση να αφήσει τις ασάφειες και να προχωρήσει σε πράξεις. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την στήριξή μας.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button