Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Έφτασε η μεγάλη ημέρα για τον Γκολόβιν και τον Άλβαρες!

Ο αήττητος παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας, στα μεσαία βάρη, Γκενάντι Γκολόβκιν, από το Καζακστάν, θα βρεθεί τελικά ξανά αύριο αντιμέτωπος στο ρινγκ με τον Μεξικάνο, Σαούλ «Κανέλο» Αλβάρες.

Οι δύο πυγμάχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι στην πρώτη κόντρα τους στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου και είχε οριστεί η ρεβάνς για τις 5 Μαΐου στο Λας Βέγκας, αλλά ακυρώθηκε όταν ο Αλβάρες τιμωρήθηκε για χρήση ναρκωτικών.

Τελικά η μεγάλη μάχη θα γίνει ξανά, καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν στους όρους. Έτσι το νέο τους ραντεβού δόθηκε για αύριο στο Λας Βέγκας. Οι τίτλοι του WBA και WBC του Γκολόβκιν θα τεθούν σε διεκδίκηση στον αγώνα αυτό, όχι όμως και η ζώνη IBF καθώς ο Καζάκος πυγμάχος την έχασε όταν δεν τέθηκε αντιμέτωπος με διεκδικητή Σεργκέι Ντερεβιατσένκο.

Στο πρώτο παιχνίδι το θέαμα ήταν σπουδαίο, αλλά το αποτέλεσμα δεν είχε νικητή και ηττημένο, με τους κριτές να μην δίνουν τη νίκη σε κάποιο πυγμάχο. Ο πρώτος κριτής, Ντέιβ Μορέτι έδωσε το αποτέλεσμα 115-113 υπέρ του Γκολόβκιν, ο Ανταλάιντ Μπιρντ 118-110 υπέρ του Άλβαρες και ο τρίτος Ντον Τρέλα 114-114 με αποτέλεσμα βάσει των κανονισμών ο αγώνας να κριθεί ισόπαλος.

«Πρόκειται για μια μεγάλη μάχη. Ο Κανέλο είναι υπερόπτης και ο πιο αντιπαθητικός αντίπαλος, που αντιμετώπισα ποτέ. Εχει πει πολλά για μένα και θα του απαντήσω, όπως ξέρω εγώ μέσα στο ρινγκ», δήλωσε ο Γκολόβκιν, ενώ από την πλευρά του ο Μεξικάνος πρωταθλητής τόνισε για τη μεγάλη μάχη: «Ο Γκενάντι είναι καλός, αλλά όχι τόσο καλός ώστε να μπορεί να με νικήσει.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button