Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έρχεται βαριά «καμπάνα» για Ντάγκλας Κόστα

Ο Ντάγκλας Κόστα βρίσκεται σε δεινή θέση μετά την απρεπή ενέργειά του στο ματς με την Σασουόλο καθώς απειλείται με “καμπάνα” από ιταλική δικαιοσύνη και… Γιουβέντους. Τι απάντησε στο Instagram.

Την ώρα που η Γιουβέντους γέμιζε το σακούλι της (έφτασε στους 12 βαθμούς με “4 στα 4”) χάρη στα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 2-1 επί της Σασουόλο, ο Ντάγκλας Κόστα βάλθηκε να αφαιρέσει κάτι από αυτό με το… παραλήρημά του στο φινάλε.

Συγκεκριμένα, με την κόντρα που είχε με τον Ντι Φραντσέσκο, με τον Βραζιλιάνο να πρώτα να του ρίχνει αγκωνιά, κατόπιν κουτουλιά και να τον… αποτελειώνει με φτύσιμο, για να έρθει αναπόφευκτα η αποβολή του μέσω της χρήσης του VAR.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, έκανε χονδρή ζημιά όχι μόνο στην ομάδα του που θα τον στερηθεί από σειρά αγώνων αλλά και στον ίδιο τον εαυτό του, αφού θα κληθεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η τιμωρία που αναμένεται να του επιβάλλει ο αθλητικός δικαστής θα είναι 3 με 5 αγωνιστικές αποκλεισμό από τα γήπεδα (ανάλογα με το πόσο βίαιη θα θεωρηθεί η ούτως η άλλως αντιεπαγγελματική και αντιαθλητική συμπεριφορά του) ενώ και η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας δεν πρόκειται να του χαριστεί.

Το μίνιμουμ πρόστιμο που προβλέπεται σε τέτοια συμβάντα θα είναι 20.000 ευρώ που αντιστοιχεί στο 5% του μισθού του ενώ αν η Γιουβέντους θελήσει να τον τιμωρήσει παραδειγματικά, ενδέχεται η “ταρίφα” για φτάσει στις 100.000 ευρώ.

Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος διεθνής ζήτησε συγγνώμη για την ενέργειά του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα θέλησε να δώσει και μία άλλη εκδοχή της ιστορίας μέσω απάντησης που έδωσε σε έναν οπαδό:

“Ξυπνούσα από τις 5 το πρωί από όταν ήμουν 12 ετών… και εσύ δεν ξέρεις τι μου είπε ο παίκτης της Σασουόλο. Τέλος πάντως, ζητώ συγγνώμη από όλους όσους πρέπει να ζητήσω επειδή έσφαλα”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button