FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θα του λείψει ο Δημούτσος αλλά…

Η κόκκινη κάρτα που έδειξε ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης στον Ελίνι Δημούτσο θα στοιχίσει στον ΠΑΣ Λαμία, όμως δίνει την ευκαιρία σε άλλους ποδοσφαιριστές.

Χωρίς τον Ελίνι Δημούτσο θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Λαμία στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο ανασταλτικός μέσος της Λαμίας δέχθηκε την κόκκινη κάρτα του Ζαχαριάδη (δύο κίτρινες κάρτες) και πλέον θα απουσιάσει για μία αγωνιστική.

Η απουσία του θα είναι σίγουρα σημαντική καθώς πρόκειται για έναν έμπειρο, σκληροτράχηλο αλλά και ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Παρόλο αυτά η αποβολή αυτή θα δώσει την ευκαιρία σε άλλους ποδοσφαιριστές να διεκδικήσουν τη θέση αυτή και να αποδείξουν το τι αξίζουν.

Σίγουρα προβάδισμα θα έχει ο Αμπντούλ Οσμάν, ο οποίος είναι και ο τρίτος στη σειρά αμυντικός μέσος, παρόλο που είδαμε τον Σκόνδρα να παίζει στον χθεσινό αγώνα, αλλά έχουμε επίσης και τον Κωνσταντίνο Μπουλούλη, έναν εκ των αρχηγών του ΠΑΣ, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής εχθές αλλά τώρα λογικά θα μπει στην 18αδα και γιατί όχι και στην ενδεκάδα.

Επίσης, ο Ντέιβιντ Άντρονικ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν δείξει το πόσο «δουλευταράδες» είναι αλλά και το πόσο θέλουν να αγωνιστούν και να προσφέρουν στην ομάδα. Στην ίδια κατηγορία μπαίνει και ο Λαμιώτης Άγγελος Πινιώτης, ο οποίος και αυτός δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες ίσως που θα έπρεπε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button