Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έκλεισε και έρχεται στον Ολυμπιακό ο Ρόνι Λόπες!

Πολύ προχωρημένη είναι η υπόθεση του Ρόνι Λόπες για τον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με πληροφορία του SDNA από την Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός συμφώνησε για τον δανεισμό του Ρόνι Λόπες, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια πηγή αναμένεται αύριο Δευτέρα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει το deal.

Πολύ προχωρημένη είναι η υπόθεση του Ρόνι Λόπες για τον Ολυμπιακό, όπως προκύπτει από εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή του SDNA από την Πορτογαλία.

Σύμφωνα λοιπόν με την συγκεκριμένη πληροφόρηση, ο Ολυμπιακός έχει δώσει τα χέρια με την Σεβίλλη για τον μονοετή δανεισμό του 25χρονου Πορτογάλου εξτρέμ, βάζοντας μάλιστα οψιόν αγοράς 12 εκατομμύρια ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως προκύπτει μάλιστα από την ίδια πηγή, ο Λόπες έχει συμφωνήσει στα πάντα και αναμένεται αύριο Δευτέρα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να τελειώσει την μετακίνηση του στους ερυθρόλευκους.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, ο οποίος γεννήθηκε στην Βραζιλία, μετά από μία τετραετία στην Μονακό (2015-19), από το καλοκαίρι του 2019 ανήκει στην Σεβίλλη ως έμψυχο αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Βισάμ Μπεν Γεντέρ, ενώ πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Νις, όπου είχε 3 γκολ σε 33 παιχνίδια σε όλες τις διργανώσεις.

Διαβάστε επίσης

Back to top button