FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτούς πρέπει να προσέχει ο ΠΑΣ Λαμία!(pics)

Σε λίγη ώρα ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό…

Στις 19:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει απέναντι στον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της SuperLeague, αγώνα τον οποίο μπορεί να παρακολουθήσετε ζωντανά από την ΕΡΤ, ενώ μπορείτε να μπείτε και στο live του LamiaSports στο οποίο θα σχολιάζουμε και θα μεταφέρουμε την αναμέητρηση λεπτό προς λεπτό.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου λοιπόν είναι έτοιμοι να αναμετρηθούν με αυτούς του Τραϊανού Δέλλα, με τον Παναιτωλικό να αποτελεί μία πραγματικά ποιοτική και επικίνδυνη ομάδα με ποδοσφαιριστές που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αυτούς θα δούμε σε αυτό το άρθρο, ξεκινώντας από τον πολύ ποιοτικό και έμπειρο ανασταλτικό μέσο, τον Σεμπάστιαν Έρικσον.

Όπως μπορείτε να δείτε και πιο κάτω, μέχρι στιγμής ο Έρικσον έχει παίξει και στα τρία παιχνίδια της ομάδας του, έχει μία 1 τελική προσπάθεια, 1/2 εύστοχα γεμίσματα, 21 εύστοχες πάσες και μόλις 7 λάθη παρόλο που κρατά την μπάλα για πολύ ώρα στα πόδια του και οι περισσότερες φάσεις περνάνε από αυτόν.

Επίσης, ο Σουηδός χαφ έχει 8 κλεψίματα και 2 επεμβάσεις.

Έπειτα, ένας άλλος που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σήμερα από τους αμυντικούς του ΠΑΣ Λαμία, είναι ο Φράνκο Μάζουρεκ. Ο Αργεντινός αγωνίζεται στη θέση πίσω από τον φορ και έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τον δικό μας Φακούντο Μπερτόλιο.

Έχει 1 γκολ μέχρι στιγμής, 2/5 εύστοχα γεμίσματα, 15 εύστοχες πάσες και 15 λάθη. Επίσης, ο Μάζουρεκ ένα άλλο χαρακτηριστικό που έχει είναι ότι επειδή είναι βραχύσωμος, κερδίζει πολύ εύκολα φάουλ, έχοντας μέχρι στιγμής 10 κερδισμένα υπέρ του.

Πολύ επικινδύνος για την «κυανόλευκη» άμυνα όμως είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Αγρινίου, ο Βλάντ Μοράρ. Ο Ρουμάνος φορ έχει πετύχει 3 γκολ σε 3 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Πέρα από τα γκολ, έχει 5 εύστοχες πάσες, 6 λάθη και 2 κλεψίματα.

Τέλος, πολύ σημαντικό κομμάτι στο παιχνίδι του Παναιτωλικού είναι η συμμετοχή του Μάρκος Πάουλο. Πρόκεται για έναν πολύ ποιοτικό αμυντικό χαφ, με αρκετή εμπερία στα πόδια του, ενώ όταν βρίσκεται σε καλή κατάσταση κάνει κουμάντο στο κέντρο κάθε γηπέδου.

Ο Πάουλο παρόλο αυτά φέτος έχει χάσει τη θέση του από τον Έρικσον, όμως αναμένεται να τον δούμε κανονικά σήμερα μιας και έχει επιστρέψει πλήρως και από έναν τραυματισμό που τον ενοχλούσε.

Έχοντας, 8 εύστοχες πάσες, μόλις 2 λάθη και από μία απόκρουση και ένα κλέψιμο ο Βραζιλιάνος χαφ είναι και αυτός ένας από τους επικίνδυνους που αναμένεται να δούμε απόψε απέναντι στην «κυανόλευκη» ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button