FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Που έχει ξαναδεί τον Τσαμούρη ο ΠΑΣ Λαμία;

Δείτε σε ποια από τα περσινά παιχνίδια του ΠΑΣ Λαμία, ήταν διαιτητής ο Αλέξναδρος Τσαμούρης, ο οποίος θα είναι ο «ρέφερι» του αγώνα με την Ξάνθη.

Εδώ και λίγες ώρες γνωρίζουμε τον διαιτητή του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – Ξάνθη. Η ΚΕΔ όρισε τον Αλέξανδρο Τσαμούρη από την Πιερία για να διευθύνει την αναμέτρηση αυτή.

Πρόκειται για έναν αρκετά έμπειρο διαιτητή όσο αφορά τους αγώνες της SuperLeague, αλλά φέτος ο εντός έδρας αγώνας της Λαμίας θα είναι ο δεύτερος που θα διευθύνει.

Πέρυσι, στην πρώτη χρονιά του ΠΑΣ στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ελλάδας, ο Τσαμούρης βρέθηκε στο ίδιο γήπεδο με τους παίκτες της Λαμίας, μόλις δύο φορές.

Η πρώτη φορά ήταν στον αγώνα της 21ης αγωνιστικής της SuperLeague, όταν ο ΠΑΣ Λαμία γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πανιώνιο με γκολ του Λάζαρου Λάμπρου.

Σε εκείνο το παιχνίδι, ο διαιτητής από την Πιερία ήταν 1ος διαιτητής της αναμέτρησης και είχε δώσει το πέναλτι στον Λάμπρου, μετά από μαρκάρισμα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Στον δεύτερο αγώνα, όπου ο Τσαμούρης ήταν στην διαιτητική τριάδα σε αγώνα της Λαμίας, ήταν στο σπουδαίο διπλό της ομάδας από τη Φθιώτιδα στην έδρα του Πλατανιά Χανίων με σκορ 1-2.

Ο αγώνας της 24ης αγωνιστικής είχε διαιτητή τον Αριστομένη Κουτσιαύτη, αλλά ο Τσαμούρης ήταν 4ος διαιτητής της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button