Άλλα αθλήματα

Και επίσημα νέος μεγάλος χορηγός της Basket League η Betshop

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε και επίσημα την συνεργασία του με την Betshop, η οποία θα γίνει ο Μεγάλος Χορηγός της Basket League.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Eπισημοποιήθηκε η συνεργασία του ΕΣΑΚΕ με τη B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD με την υπογραφή συμβολαίου σύμφωνα με το οποίο ο Μεγάλος Χορηγός της Basket League θα είναι το δημοφιλές www.betshop.gr.

Η παρουσίαση του νέου Μεγάλου Χορηγού της Basket League θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της αυριανής (1/10) εκδήλωσης με ώρα έναρξης τις 20:00 στο Athens Metropolitan Expo (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα – Αττικής) για την Παρουσίαση του 27ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος της Betshop Basket League.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος τόνισε για την συνεργασία με τον νέο Μεγάλο Χορηγό της Basket League: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD και το www.betshop.gr στην «οικογένεια» του μπάσκετ. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε εξαιρετική συνεργασία με μια εταιρεία που βρίσκεται κοντά στον αθλητισμό και η οποία κάνει μια σημαντική επένδυση στο ελληνικό μπάσκετ. Μαζί βάζουμε μεγάλους στόχους: Να αναβαθμίσουμε και να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο το Πρωτάθλημα μας και να το «αγκαλιάσουν» πιο μαζικά και στενά οι Έλληνες φίλαθλοι».

Τη συνεργασία χαιρέτησε ο ιδρυτής της B2B GAMING SERVICES, κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, διεθνής Έλληνας επιχειρηματίας, με την ακόλουθη δήλωση:

«Με τον ΕΣΑΚΕ μας ενώνουν περισσότερα από μια συναντίληψη. Πρεσβεύουμε από κοινού κάτι μεγαλύτερο από τον πρωταθλητισμό. Επενδύουμε σε αξίες που ενώνουν τους Έλληνες», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button