FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από βασικός και αναντικατάστατος… εκτός αποστολής!

Τι συμβαίνει με τον Μάρκ Ασίγκμπα και τον ΠΑΣ Λαμία;

Εδώ και λίγες ώρες γνωρίζουμε ποιοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην αποστολή του ΠΑΣ Λαμία για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, στο ΔΑΚ Λαμίας αύριο στις 16:00.

Ο Μάκης Χάβος πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές. Πήρε μαζί του επίσης το Νίκο Τσούκαλο, το οποίο είχαμε καιρό να τον δούμε σε αποστολή, αλλά δεν πήρε μαζί του παίκτες όπως ο Μπουλούλης, ο Οσμάν και ο Ασίγκμπα.

Θα τονίσουμε λοιπόν τώρα, την απουσία του Μάρκ Ασίγκμπα, ενός ποδοσφαιριστή όπου πέρυσι ήταν μαζί με τον Πίτι οι MVP του ΠΑΣ Λαμία, αλλά φέτος φαίνεται πως κάτι έχει συμβεί.

Ο Γκανέζος αμυντικός ξεκίνησε ως βασικός στα δύο πρώτα παιχνίδια της Λαμίας στη SuperLeague, με Άρη και Παναθηναϊκό.

Η απόδοσή του, όπως και τον άλλων ποδοσφαιριστών δεν ήταν και τόσο καλή με αποτέλεσμα να έρθει η αμφισβήτηση, από ορισμένους.

Όταν άλλαξε ο προπονητής και ο Μάκης Χάβος ήρθε στη Λαμία, ο Ασίγκμπα δεν κέρδισε πίσω τη θέση του, όμως συνέχιζε να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας και στις προπονήσεις της ομάδας έδειχνε να ανεβαίνει και αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Παρόλο αυτά, σήμερα είδαμε τον Έλληνα προπονητή να αφήνει εκτός αποστολής τον 27χρονο αμυντικό, ο οποίος δύσκολα φαίνεται να κερδίζει ξανά τη θέση του, όμως επειδή τα πράγματα σε αυτά του είδους τα θέματα κρίνονται από πολλές πλευρές… θα κρατήσουμε μικρό καλάθι για την περίπτωσή του, Γκανέζου ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button