Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα: Για το 2/2 οι γηπεδούχοι, για το αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 15:00, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 15:00, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε ιδανικά τις εντός έδρας αναμετρήσεις τους με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού είχε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά στη συνέχεια σε εννέα αναμετρήσεις έχει καταφέρει να επικρατήσει μόλις δύο φορές.

Η ομάδα της Ηπείρου δηλαδή έχει ηττηθεί μόλις σε δύο από τις εννέα τελευταίες επισκέψεις της εκεί, ενώ στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια στην Αρκαδία υπάρχουν δύο νίκες του Αστέρα, δύο του ΠΑΣ Γιάννινα και η περσινή τους ισοπαλία εκεί.

Οι δύο ομάδες έκαναν ένα σερί με τέσσερις ισοπαλίες, από το 2013-14 μέχρι και το 2016-17 και ακολούθησε η πρώτη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα ως φιλοξενούμενος στην Τρίπολη με 2-1 στις 19 Αυγούστου 2017 σε πρεμιέρα πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετρά μόλις μια ήττα στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους ανεξάρτητα έδρας, αυτή στις 2 Φεβρουαρίου 2022 με 2-0 στην Τρίπολη. Στις άλλες επτά αναμετρήσεις υπάρχουν τέσσερις ισοπαλίες και τρεις νίκες της ομάδας από την Ήπειρο.

Συνολικά στην Super League έχουν αναμετρηθεί 27 φορές και στις δύο έδρες και μόλις τις 12 από αυτές υπήρξε νίκη της γηπεδούχου ομάδας.

Μόλις σε μια αναμέτρηση στην Τρίπολη δεν έχει σημειωθεί γκολ σε μεταξύ τους παιχνίδι και το μοναδικό 0-0 τους ήταν στις 20 Φεβρουαρίου 2016.

13 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

6 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΓΚΟΛ: 20-12

Διαβάστε επίσης

Back to top button