FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μόνος πρώτος… ο Μάρκο Μπλάζιτς!(pic)

Δύσκολα θα μπορέσει να ξεπεράσει και φέτος κάποιον τον «μαέστρο» του ΠΑΣ Λαμία… τον Μάρκο Μπλάζιτς.

Δεν είναι απλά ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της SuperLeague, δεν είναι ότι είναι ένας από τους καλύτερους του ΠΑΣ Λαμία… ακόμη-ακόμη δεν είναι ότι είναι ο «εγκάφαλος» της «κυανόλευκης» ομάδας, αλλά είναι ένας και είναι πρώτος!

Ο λόγος για τον Μάρκο Μπλάζιτς. Ο Σέρβος μέσος του ΠΑΣ συνεχίζει τις αρκετά καλές τους επιδόσεις και στο φετινό πρωτάθλημα, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ όπου όλο το κέντρο είχε τα θέματά του.

Ο Μπλάζιτς, σας είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο πως έχει ξεπεράσει σε ευστοχία στις πάσες ακόμη και τον «σούπερ σταρ» του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος, τον Κώστα Φορτούνη.

Τώρα απλά θα σας ενημερώσουμε πως όχι μόνο τον έχει αφήσει πίσω του αλλά ο 33χρονος ποδοσφαιριστής φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των παικτών με τις περισσότερες εύστοχες πάσες στο πρωτάθλημα.

Ο «ογκόλιθος» του ΠΑΣ Λαμία, βρίσκεται όπως θα δείτε και πιο κάτω μόνος πρώτος με 78 εύστοχες πάσες μέχρι στιγμής και να θυμήσουμε πως στο περσινό πρωτάθλημα τερμάτισε πρώτος και πάλι…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button