Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Khabib σε Mayweather : «Πάμε, υπάρχει μόνο ένας βασιλιάς στην ζούγκλα…»

Στο πλαίσιο ενδεχόμενης αποχώρησής του από το UFC σε περίπτωση που τιμωρηθεί ο Zubaira Tukhugov, ο Khabib Nurmagomedov τιζάρει ακόμα μία κίνηση εκτός οκταγώνου.

Ο ‘The Eagle’ πρόσφατα είχε την πρόταση μέσω social media από τον 50 Cent να αγωνιστεί για 2 εκατομμύρια δολλάρια στο ‘Bellator MMA’.

Aυτή την φορά αστειεύεται για μετακίνησή του στην πυγμαχία.

Σε βίντεο στο Instagram που πόσταρε ο μάνατζερ πυγμαχίας DeJuan Blake, ο Khabib φαίνεται να κάνει παρέα με τον CEO του Mayweather Productions , τον Leonard Ellerbe.

O Κhabib ακούγεται να λέει :

«Πάμε Floyd , πρέπει να παίξουμε τώρα. Το 50-0 απέναντι στο 27-0, δύο τύποι που ποτέ δεν χάνουν. Πάμε να το κάνουμε, γιατί όχι; Γιατί στην ζούγκλα υπάρχει μόνο ένας βασιλιάς.

Φυσικά εγώ είμαι ο Βασιλιάς γιατί εκείνος δεν μπόρεσε να ρίξει τον McGregor , αλλά εγώ τον έριξα εύκολα. Γι’αυτό γιατί να μην το κάνουμε.»

Oι πιθανότητες να δούμε αγώνα Mayweather με Khabib είναι ίδιες με το να δούμε τον Αμερικάνο στο οκτάγωνο. Μηδαμινές δηλαδή…

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ohhh????!!!! @khabib_nurmagomedov said he want all the ????…. f….k @ufc & @bellatormma sign with @mayweatherpromotions and get what you deserve !!!! Matter fact @affiliationmanagement is the PLUG.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DeJuan Blake (@dejuanblake) στις

πηγή:ufight

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button