Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Οι τουρκικές «σειρήνες» για παίκτες των Πρωταθλητών

Ο Ολυμπιακός έχει ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών του, που έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον συλλόγων από τη γειτονική Τουρκία. #slgr #olympiacosfc #Onyekuru #slgrinterwetten

Ο Ολυμπιακός έχει ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών του, που έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον συλλόγων από τη γειτονική Τουρκία. #slgr #olympiacosfc #Onyekuru #slgrinterwetten

Ούτε ένας ούτε δύο. Τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις παικτών του Ολυμπιακού βρίσκονται στο… κάδρο για συλλόγους από την Τουρκία. Άλλες υποθέσεις δείχνουν πιο εφικτές και άλλες λιγότερο.

Αρχικά υπάρχει η γνωστή περίπτωση του Γιώργου Μασούρα με την Τράμπζονσπορ. Η Τράμπζονσπορ – όπως ήδη διαβάσατε στο Gazzetta – έφτασε στα 6 εκατ. ευρώ για τον Μασούρα αλλά οι «Ερυθρόλευκοι» δεν πέφτουν κάτω από τα 9 εκατ. ευρώ. Άρα ακόμα παραπάνω απ’ όσα είχαν γραφτεί στην Τουρκία.

Πέραση στην Τουρκία έχει και ο Τικίνιο που τον έχουν βολιδοσκοπήσει ομάδες όπως η Φενέρ ενώ ο Βραζιλιάνος αρέσει και σε ομάδες της πατρίδας του αλλά και της Πορτογαλίας. Και για τον Τικίνιο οι αξιώσεις των Πειραιωτών δεν είναι και μικρές καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο. Η Φενέρ φέρεται να θέλει και τον Ρούμπεν Σεμέδο, τον οποίο βάση ρήτρας που υπήρχε στην Πόρτο ο Ολυμπιακός τον κοστολογούσε με σχεδόν 6 εκατ. ευρώ.

Ο Χένρι Ονιεκούρου συνεχίζει να έχει καλό όνομα στην Τουρκία, όμως ο Ολυμπιακός για την πώλησή του θα ζητήσει ποσό πέντε εκατ. ευρώ και πάνω. Τον Ονιεκούρου φέρεται να θέλει κυρίως η Γαλατά αλλά να μην προκύπτει πως θα επιδιώξει να τον κλείσει με αγορά. Ακόμα υπάρχει και η Κασίμπασα για τον Αχμέντ Χασάν, τον Αιγύπτιο διεθνή φορ, που ήταν δανεικός στην Κόνιασπορ και τελείωσε ο δανεισμός του εκεί.

Από τους παραπάνω παίκτες ο Τικίνιο εάν φέρει ικανοποιητική πρόταση θα φύγει ενώ ο Ονιεκούρου παραμένει σε καθεστώς πώλησης – αποχώρησης. Ο Σεμέδο δεδομένα δεν υπολογίζεται και θα γίνει προσπάθεια να φύγει κατά προτίμηση με πώληση ενώ ο Χασάν δεν είναι σαφές εάν θα μείνει παρότι υπολογίζεται για την προετοιμασία.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button