Άλλα αθλήματα

Απάντηση Παναθηναϊκού: «Ακόμη ένα μνημείο της υποκρισίας τους. Απαιτούμε να επαναληφθεί το 5ο σετ»

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Οι πράσινοι απάντησαν σε εκείνη των ερυθρολεύκων με την οποία ζήτησαν την επανάληψη του αγώνα.

Εκείνοι, με τη σειρά τους, ζητούν την επανάληψη του 5ου σετ, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για σχέσεις του Ολυμπιακού με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Δεν ξέραμε αν έπρεπε να την λάβουμε σοβαρά υπόψη ή αν αποτελεί ένα ακόμα μνημείο υποκρισίας τους.

Για τον Ολυμπιακό φανταζόμαστε είναι εύκολο να απευθυνθεί στο μέλος της διοίκησης του και πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο, όπως και στον δηλωμένο Ολυμπιακό και κάτοικο Πειραιά πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο και να πάρει ό,τι ζητήσει.

Απαιτούμε λοιπόν να επαναληφθεί το παιχνίδι από το 5ο σετ στο 13-11 στο γήπεδο της Κυψέλης, με τα ίδια παιδάκια και τις γυναίκες στις κερκίδες και με τάραφλεξ που θα το αποκτήσουμε εμείς με δικά μας έξοδα και δεν θα μας το κάνει δωράκι η ΕΟΠΕ, όπως το έκανε στον Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε μάθει να πληρώνουμε από την τσέπη μας…

Ετικέτες

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close