FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Ψηλώνει» ο ΠΑΣ Λαμία…(pics)

Τρεις από τις τέσσερις μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, βλέπουν τον κόσμο από 190 εκατοστά.

Πριν από λίγες ώρες, ο ΠΑΣ Λαμία πραγματοποίησε την τέταρτη και τελευταία του μεταγραφή για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Βιτάλι Πριντέτα να φορά και επίσημα τα «κυανόλευκα».

Από τις 4 μεταγραφές που πραγματοποίησε η Λαμία, οι τρεις πρόκειται για ποδοσφαιριστές πανύψηλους, με τους δύο να είναι άνω τον 1,90μ σε ύψος.

Αρχικά, ο Εβγκέν Μπούτνικ ο σέντερ φορ που αποκτήθηκε από τον Πλατανιά Χανίων, έχει ύψος 1,85μ.

Επίσης, ο δεύτερος επιθετικός που αποκτήθηκε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο Νίκολα Άστσεριτς έχει ύψος 1,93μ πολύ ψηλός και αρκετά δυνατός ο Σέρβος σέντερ φορ.

Τέλος, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ, είναι ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός Βιτάλι Πριντέτα, ο οποίος αποτελεί την «κολώνα» πλέον της ομάδας καθώς, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής βλέπει τον κόσμο από τα 196 εκατοστά.

Το «ψήλωμα» του ρόστερ της Λαμίας, μάλλον θα βοηθήσει την ομάδα καθώς αρκετές φορές βλέπουμε την ομάδα να κερδίζει κόρνερ και φάουλ και να μην μπορεί να τα εκμεταλλευτεί αναλόγως και αν προσθέσουμε τους ήδη υπάρχοντες Ανέστη Αναστιάδη και Ακίμ Βουό, τότε τα στημένα για την ομάδα του Τεννέ, μπορεί να εξελιχθούν σε γκολ και τα γκολ σε βαθμούς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button