Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ένα πραγματικό ντέρμπι… στο «Lala Stadium»

Ισόπαλο το αποτέλεσμα στον αγώνα για την Β΄Φθιώτιδας ανάμεσα στη Θύελλα Ροδωνιάς και τον Ατρόμητο Παλαιάς Γιαννιτσούς.

Μεγάλο παιχνίδι στο “Lala Stadium”, πραγματικό ντέρμπι, με τους παίκτες της Ροδωνιάς να έχουν τη νίκη μέχρι το 88΄ , αλλά τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την ισοπαλία, λίγο πριν τη λήξη και να διατηρούν τη διαφορά τους από τους γηπεδούχους.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες να εξασφαλίσουν τη νίκη τους, αλλά στο τελευταίο τέταρτο πίεσαν οι φιλοξενούμενοι και παίζοντας με 10 παίκτες και οι δύο, κατάφεραν να πάρουν τον ένα βαθμό, που τους κρατά στην κορυφή.

Μόλις στο 1΄ο Μπούσιος είχε την ευκαιρία απέναντι από τον Γκερπενή, αλλά το πλασέ του έμπειρου στραικερ, απέκρουσε σε κόρνερ, με υπέροχη προσπάθεια ο γηπεδούχος τερματοφύλακας.Στο 20΄οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία, σε γύρισμα του Σκαρή μέσα στην περιοχή, ο Σχουλής θα κάνει την κεφαλιά αλλά θα στείλει τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Γρίβα.

Στο 23΄σε κόρνερ του Σχουλή από καλή θέση ο Γεωργαλής θα κάνει κεφαλιά άουτ. Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Καλαντζή εξ επαφής να στέλνει τη μπάλα έξω, σε μπαλιά του Σχουλή! Στο 50΄ απείλησαν με σουτ του Παπαδογιάννη οι φιλοξενούμενοι, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 55΄ άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι, όταν ο Σχουλής εκτέλεσε υπέροχο φάουλ, από το ύψος της περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Γρίβα, κάνοντας το 1-0. Στο 65΄πλασέ του Σκαρή η μπάλα έξω.

Τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους να «τελειώσουν» το παιχνίδι στο 85΄, μετά το ελεύθερο βολέ του Γκερπενή από άουτ, χωρίς να υπάρχει οφσάιντ φυσικά, ο Σκαρής που έγινε κάτοχος της μπάλας έδωσε πάσα στον Ντζιαβίδα Γιάννη μπροστά από τον Γρίβα, που είχε εξουδετερωθεί, αυτός δεν τη βρήκε όπως ήθελε για να τη σπρώξει στα δίχτυα και ο επερχόμενος Λάππας σούταρε για να αποκρούσει ο Γρίβας, σώζοντας την ομάδα του. Έτσι φτάσαμε στο 88΄,όταν επαληθεύτηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και οι φιλοξενούμενοι με ένα μακρινό, έξυπνο σουτ του Μπούσιου ισοφάρισαν σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 75΄αποβλήθηκε ο ποδ/στής των φιλοξενούμενων Τσατάλας με απ΄ευθείας κόκκινη και στο 84΄ο Κίτσος των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής της συνάντησης ο Ξεφλούδας Σ. με βοηθούς τους Τσουκνίδα και Σκούρας

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Σ. “ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Π.Παλιούρας): Γκερπενής, Φλέσσας, Γεωργαλής Θ.(51΄Παναγιωτόπουλος), Γαρουφαλής, Κόκκοτας, Ζαγγανάς Η.(60΄Λάππας), Σχουλής, Κίτσος, Σκαρής, Ντζιαβίδας Γιάννης, Καλαντζής(46΄ Αλεξανδρής)

“ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ” Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ: Γρίβας, Περδικάρης, Καραντώνης, Λάμπρου, Κουμαντάνος, Παφίλης(55΄Γούπιος),Τσατάλας, Μπαρμπούνης(90΄Πατακιάς), Παπαδογιάννης(89΄Βλάχος), Μπούσιος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button