Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Προσθέτει εμπειρία με Zabaleta η Crystal Palace

Ο Pablo Zabaleta, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, ετοιμάζεται για τον τρίτο του σταθμό στην Premier League, καθώς θα φορέσει την φανέλα της Crystal Palace!

Ο πολύπειρος Αργεντινός δεξιός οπισθοφύλακας,ταξιδεύει στο Νότιο Λονδίνο, όπου και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την West Ham στην ομάδα του Selhurst Park.

Ο Zabaleta αν και σε ηλικία 35 ετών συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο και συνεχίζει να συνεισφέρει όπου και όποτε χρειαστεί. Φέτος κατέγραψε μόλις εννέα συμμετοχές με την West Ham για την Premier League, αν και μέχρι πέρυσι ήταν βασικό “γρανάζι” των “Σφυριών”.

Η Crystal Palace άρπαξε την ευκαιρία και εξασφάλισε τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν για να παρέχει βοήθειες στον ανασταλτικό τομέα της ομάδας του Roy Hodgson. Με τους Ward και Kelly να μην έχουν ικανοποιήσει μέχρι στιγμής, ο Zabaleta με τις περίπου 300 συμμετοχές του σε επίπεδο Premier League, θα αποτελέσει έναν μεγάλο ανταγωνιστή για την θέση στην ενδεκάδα και αναμένεται να “λύσει” τα χέρια του Άγγλου προπονητή!

Συντάκτης: Φάνης Αγριτέλλης / eyap.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button