Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φιλική ήττα για Φωκικό!(pics)

Την ήττα γνώρισε ο Φωκικός από την ομάδα Κ-20 του Λεβαδειακού σε φιλικό προετοιμασίας.

Διαβάστε το match report της διοίκησης του Φωκικού:

Την ήττα στο πρώτο φιλικό της νέας χρονιάς γνώρισε η ομάδα μας, από την Κ-20 του Λεβαδειακού με σκορ 0-1 στο Δημοτικο Στάδιο Αμφισσας.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Φωκικός μπήκε δυνατά και ήταν καλύτερος παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο δημιουργώντας δύσκολες καταστάσεις για την άμυνα του Λεβαδειακού, χωρίς όμως να υπάρξει η μεγάλη φάση.

Στο 25′ η ομάδα του Λεβαδειακού βγήκε πολύ ομορφα στην αντεπίθεση, μετά από λαθος της αμυντικης μας γραμμης και με ένα άπιαστο διαγώνιο σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Απο εκείνο το σημείο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Λεβαδειακος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Γιάννη Λυτρα να ανακατεύει την τράπουλα και να κάνει αλλαγές. Η ομάδα μας πίεζε ψηλά, έβγαζε φάσεις με κορυφαία το δοκάρι του Δήμου χωρίς όμως να σκοράρουμε.

Στα θετικά η ποιότητα του ροστερ, το γεγονός ότι η ομάδα παρόλο που ήταν κουρασμένη λόγω της προετοιμασίας η οποία βρίσκεται στο πρώτο στάδιο, έπαιξε ωραιο ποδόσφαιρο και τελος η παρουσία του κόσμου η οποία μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια και τον ευχαριστούμε.

Συνθέσεις:

(Πρώτο ημίχρονο) Αλεξανδρής, Χριστοδούλου, Κουβέλης, Κυριτσης, Κολντρεου, Ζαχαροπουλος, Κωτιτσης, Σγούρος, Λίλα, Μεγάλος, Δρόσος.

(Δεύτερο ημίχρονο) Κρικετος, Κυριτσης, Χριστοδούλου, Κολντρεου, Κουτρης, Καλμι, Βυνιας, Δήμου, Ταμπακης, Κασαπας, Λιλά, Αντριάνο (60′) και Γιαννοσπυρος (70′)

Τραυματίες: Κοτσαι, Θαλασσελης

Ευχαριστούμε την ομάδα και τους ανθρώπους του Λεβαδειακού για την ανταπόκριση τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button