Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θεραπεία ο Ζίβκοβιτς, παραμένει αμφίβολος ενόψει ΑΕΚ

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας την Τρίτη (25/10) και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να περιμένει για να δει αν μπορεί να τον υπολογίζει ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. #slgr #paokfc #Zivkovic #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας την Τρίτη (25/10) και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να περιμένει για να δει αν μπορεί να τον υπολογίζει ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης ξεκίνησαν θεραπείες για να αντιμετωπίσουν τους τραυματισμούς που αποκόμισαν από το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο πρώτος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό κι ο δεύτερος κάκωση έσω πλάγιου στο δεξί γόνατο. Το διάστημα απουσίας των δύο ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ υπολογίζεται στις 4-6 εβδομάδες.

Την ίδια ώρα πρόβλημα υπάρχει και με τον Άντρια Ζίβκοβιτς, λόγω ενός χτυπήματος στο πόδι που είχε αποτέλεσμα να χάσει το νύχι του, γι’ αυτό και δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με τους προπονητές στην κατοχή της μπάλας και την τακτική, ενώ έπαιξαν και δίτερμα στο τελευταίο κομμάτι.

Ο Μπράντον Τόμας έκανε ατομικό στο γήπεδο κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια τρέξιμο και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button