Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη για τα Καλύβια με Στοφόρο και Τσιγκόλη!

Σε ένα αρκετά περίεργο αλλά και συνάμα εντυπωσιακό παιχνίδι η ΑΕ Καλυβίων κέρδισε εκτός έδρας τη Νίκη Αγίας Παρασκευής, για την 8η εξ αναβολής αγωνιστική της Α Φθιώτιδας.

Σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε γκολ, πολλές φάσεις νεύρα και δύο κόκκινες η ομάδα της ΑΕ Καλυβίων κέρδισε εύκολα τη Νίκη Αγίας Παρασκευής με σκορ 0-5.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές των Καλυβίων ο Στοφόρος και ο Τσιγκόλης, οι οποίοι πέτυχαν από δύο τέρματα.

Το ματς:

Στο 3′ ο Μιχαήλ έκανε ένα σουτ από θέση έξω αριστερά αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ από τα δοκάρια του Μακρή.

Η επόμενη καλή φάση ήταν και πάλι για την Αγία Παρασκευή, όταν ο Καπουλας, πήρε την μπάλα πέρασε τον προσωπικό του αντιπάλο αλλά η μπάλα πέρασε και πάλι άουτ.

Τις ευκαιρίες τις έχανε η Νίκη όμως το την καλύτερη φάση για το γκολ την έχασαν τα Καλύβια όμως, όταν ο Ταμάμης έχασε την ευκαιρία από την βουλα του πέναλτι να ανοίξει το σκορ. Ο επιθετικός των Καλυβίων πλάσαρε αλλά ο Καρανάσιος του είπε όχι, μπλοκάροντας το πέναλτι.

Η φάση του πέναλτι ήταν πεντακάθαρη καθώς, ο Ράρρας κλώτσησε τον Τσιγκόλη με τον διαιτητή να σφυρίζει την έσχατη των ποινών.

Παρόλο αυτά, στην επόμενη φάση ο Στοφόρος, αφού έκανε εκπληκτική προσωπική ενέργεια, σούταρε εκτός περιοχής και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-1.

Στο 25′ ήταν η στιγμή του Ταμάμη για να πάρει το αίμα του πίσω από το πέναλτι που έχασε.

Ο επιθετικός της ΑΕ Καλυβίων πήρε τη μπάλα από το κέντρο, έκανε την κούρσα βγήκε τετ α τετ με τον Καρανάσιο και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Στοφόρο, ο οποίος με ωραίο πλασέ στην αριστερή γωνία έκανε το 0-2.

Η Νίκη, η οποία τυπικά ήταν γηπεδούχη καθώς έπαιζαν επί της ουσίας σε ουδέτερο γήπεδο, σε αυτό της Μεγάλης Βρύσης, πήγε να απαντήσει όταν ο Καπουλας βγήκε πλάγια τετ α τετ με τον Μακρή, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων του είπε όχι.

Ο Τσιγκόλης στο 38′ έκανε ένα σουτ αφού πέρασε με ξεπέρασε με ωραίο τρόπο το μαρκάρισμα του Ράρρα, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου τα αίματα άναψαν… αλλά όχι μεταξύ ποδοσφαιριστών αλλά μεταξύ του διαιτητή και του Ταμάμη. Ο ρέφερι του αγώνα, έδωσε αρχικά την πρώτη κίτρινη κάρτα στον επιθετικό των Καλυβίων και έπειτα από λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών έδειξε και την δεύτερη κίτρινη λίγα δεύτερα μετά.

Ο Ταμάμης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, σε έξαλλη κατάσταση καθώς θεώρησε άδικη την συμπεριφορά του διαιτητή προς το πρόσωπό του.

Στο 43′ ο Αναστασίου έχασε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει το σκορ αλλά το πλασέ που επιχείρησε μετά από Κόρνερ του Καπουλα, μπλόκαρε δύσκολα ο Μακρής, κρατώντας το 0-2 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ζήσιμο να σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά, είδε τη μπάλα να περνά δίπλα από τα δοκάρια του Μακρή.

Στο 49′ ήταν ο Τσιγκόλης ο οποίος απάντησε στα σουτ για την ΑΕ Καλυβίων, αλλά ο Καρανάσιος με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το 0-2.

Εκτός από το 0-2 η Νίκη του Ανδρέα Επίσκοπου μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού είχε να διαχειριστεί και την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ράρρα, ο οποίος την είδε έπειτα από μαρκάρισμα πάνω στον Λικο.

Παρόλο αυτά η Αγία Παρασκευή έχασε τεράστια ευκαιρία λίγα λεπτά αργότερα όταν Καπουλας, βρέθηκε εντός της αντίπαλης περιοχής με τον Μακρή να είναι εξουδετερωμενος αλλά η μπάλα αφού χτύπησε σε αμυντικό κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Και εκεί που το παιχνίδι είχε χάσει το ρυθμό του ήρθαν δύο γρήγορα γκολ για την ομάδα του κ. Παντου αρχικά με πλασέ εντός περιοχής του Τσιγκόλη για το 0-3 ενώ λίγο αργότερα ο Σπυριδακης έκανε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το 0-4.

Η άμυνα της γηπεδούχου ομάδας έπειτα και από το 4ο ήταν σε μεγάλη σύγχυση και ασυνεννοησία με αποτέλεσμα ο Τσιγκόλης, ένας εκ των κορυφαίων του αγώνα, έκανε με ωραίο πλασέ το 0-5.

Το 0-5 ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button