FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Μπεχαράνο, ο Δημούτσος και η σύγκριση στο Football Manager!(pics)

Τσεκάρουμε τη καρτέλα του Ντάνι Μπεχαράνο στο Football Manager 2019 και τον συγκρίνουμε με τον Ελίνι Δημούτσο του ΠΑΣ Λαμία.

Τα μεταγραφικά σενάρια για τον ΠΑΣ Λαμία έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον Ντάνι Μπεχαράνο να έχει μπει για τα καλά στο προσκήνιο της ομάδας του Μάκη Χάβου.

Ειδικά από την στιγμή όπου ο Αμπντούλ Οσμάν αποχώρησε από την ομάδα της Λαμίας, τα σενάρια άρχισαν να αυξάνονται και μάλιστα ορισμένα αναφέρουν πως την άλλη ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε άμεση εξέλιξη στο θέμα της μεταγραφής του Βολιβιανού άσου.

Τώρα, εμείς σαν LamiaSports αφού σας παρουσιάσαμε όσο πιο αναλυτικά γίνεται τον Μπεχαράνο, θα σας αναλύσουμε και την καρτέλα του Ντάνι στο Football Manager 2019… για τους πολύ «καμμένους».

Βλέποντας την καρτέλα του Βολιβιανού άσσου, ξεχωρίζουμε τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ένας αμυντικός χαφ. Αυτά είναι τα μαρκαρίσματα, τα οποία βρίσκονται στο 14, ενώ τα τάκλιν είναι στο 13.

Η ντρίμπλα είναι στο 11, οι πάσες είναι στο 12 ενώ η τεχνική κατάρτιση είναι στο 12.

Στα ψυχικά στοιχεία τώρα, έχουμε 15 στην αποφασιστικότητα, στην εργατικότητα αλλά και 16 στην επιθετικότητα κάτι που μαρτυρούν και οι πολλές κίτρινες κάρτες που δέχεται ο ποδοσφαιριστής.

Επίσης, έχει 14 στην κρίση, 13 στην τοποθέτηση αλλά και 12 στη γενναιότητα.

Τα σωματικά του προσόντα είναι εξαιρετικά! Στην αντοχή ο Μπεχαράνο είναι στο 14, ενώ η φυσική αντοχή είναι στο 15.

Από την άλλη, 13 έχει στη δύναμη ενώ 12 έχει στην έκταση άλματος, στην επιτάχυνση, στην ισορροπία και στη ταχύτητα.

Τώρα, θα περάσουμε στη σύγκριση του Μπεχαράνο με τον δικό μας, Ελίνι Δημούτσο. Επιλέξαμε τον Δημούτσο παρόλο που δεν αγωνίζονται στην ίδια θέση (ο Ντάνι είναι καθαρό εξάρι, ενώ ο Ελίνι είναι οχτάρι) αλλά έχουν πάνω κάτω τα ίδια στοιχεία.

Βλέποντας πιο κάτω την σύγκριση, θα δούμε πως ο Δημούτσος έχει 13 στην ταχύτητα, ενώ στην άμυνα, στις εναέριες μονομαχίες και στην τεχνική ο Μπεχαράνο προηγείται.

Στα ψυχικά, στα σωματικά/φυσικά προσόντα, στην επίθεση και στη δημιουργία οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται ακριβώς στο ίδιο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button