ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η ήττα του ΠΑΣ Λαμία… με τα μάτια της ΠΑΕ!(pics)

Διαβάστε το «κυανόλευκο» match report για τον σημερινό αγώνα της Κ19 του ΠΑΣ Λαμία.

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών Κ19 της Super League ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της ΕΠΣΦ με σκορ 1-3 το μεσημέρι της Τρίτης 4/12.

Στο 19΄ σημειώθηκε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους μετά από σέντρα του Μπαλογιάννη από αριστερά και κεφαλιά του Γαϊτανίδη από κοντά.

Στο 32΄ η Λαμία ισοφάρισε σε 1-1 όταν μετά από κόρνερ του Αλτάνη, ο Λαμπρόπουλος έπιασε την κεφαλιά, ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να αποκρούσει όμως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Στο 35’ ο Σταθαράς με κεφαλιά γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα του τον Μαυράδα, όμως αυτή βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσαούσης από κοντά έκανε το 1-2.

Στο 83’ ο Μπαλογιάννης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Τζοβάρας στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-3.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Κ19 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Λάκης Παπανικολάου): Μαυράδας, Κουδουνάς, Ψωρογιάννης (83΄ Βλαχάκης), Σταθαράς, Μητσόπουλος, Καραγιάννης, Στεφανής (78΄ Φουσέκης), Αλτάνης, Βλαχομήτρος, Λαμπρόπουλος, Κασάπας (66΄ Καρβέλης).

Κ19 ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Μανιώτης (70′ Τσιγγάρας), Χατζηστραβός (83′ Σαλαμούρας), Μπαλογιάννης, Γαϊτανίδης, Πουρναράς (46′ Τζοβάρας), Δούμτσης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button