FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρέπει να προσέχει ο Μπαράλες!

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είναι στα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΣ Λαμία, ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Την ήττα με 0-1 σκορ γνώρισε εχθές ο ΠΑΣ Λαμία, εντός έδρας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Μάκη Χάβου αν και καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού (εκτός από τις αποφάσεις του διαιτητή που έκριναν το παιχνίδι), στάθηκε άτυχη και σε αυτό το παιχνίδι.

Από την άλλη όμως, έχει αντιμετωπίσει και ένα ακόμη θέμα, αυτό των κίτρινων καρτών. Στο χθεσινό παιχνίδι μπορεί μόλις ένας ποδοσφαιριστής να δέχθηκε κάρτα για τη Λαμία, όμως αυτός ήταν ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο Αργεντινός στη φάση με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και το χτύπημα άθελά του δέχθηκε την σωστή κίτρινη κάρτα αλλά πλέον θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Ο λόγος είναι πως έχει ήδη 3 κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα και βρισκόμαστε στη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εκτός ότι αν δεχθεί άλλη μία τότε θα πρέπει να χάσει ένα από τα επόμενα 4 ματς της Λαμίας, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος παίζει αρκετά σκληρά και οι πολύ γρήγορες κίτρινες κάρτες που έχει πάρει ίσως βγουν σε κακό και στον ίδιο αλλά πιο πολύ στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button