Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Και τώρα… στο «Μπομπονέρα»(pics)

Ένα ντέρμπι που «κλέβει» λίγο από την αίγλη του superclasico της Αργεντινής ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ, έχουμε το Σάββατο 8/12 στη Φθιώτιδα.

Ένα πραγματικό ντέρμπι περιμένει αύριο Σάββατο 8/12 τον Πελασγιακό και τον Κεραυνό Βαθυκοίλου.

Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη όχι μόνο για το βαθμολογικό συμφέρον αλλά και για το γόητρο με τους οπαδούς της ομάδας από την Πελασγία να ετοιμάζουν μία μεγάλη «υποδοχή» στους παίκτες τους και στους αντιπάλους… που θα θυμίσει λίγο από «Λα Μπομπονέρα» της Αργεντινής.

Ο δεύτερος της κατηγορίας Κεραυνός Βαθυκοίλου καλείται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής να παίξει σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Φθιώτιδας και να αποδείξει πως όντως φέτος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Αυτή του Πελασγιακού.

Η ομάδα του Νίκου Γκαμαλέτσου φέτος έχει χάσει μόνο από την ομάδα της Football League 2, Στυλίδας και από την Νίκη Αγ. Παρασκευής, ομάδα της Α΄Φθιώτιδας και θέλει να συνεχίσει να αήττητο σερί εντός έδρας στο πρωτάθλημα της Β΄Φθιώτιδας.

Η μοναδική ομάδα που κατάφερε πέρυσι να «περάσει» νικηφόρα από την Πελασγία για το πρωτάθλημα της Β΄, ήταν ο Μαγνησιακός με σκορ 3-4. Από τότε, όλες οι ομάδες που πηγαίνουν να αντιμετωπίσουν τους «πράσινους», είτε φεύγουν με «σκυμμένο» το κεφάλι ή με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παραδοσιακά, Πελασγιακός και Βαθύκοιλο δίνουν απολαυστικές παραστάσεις ποδοσφαίρου… Τα τελευταία τρία χρόνια, ο Κεραυνός έχει μόλις μία νίκη με σκορ 0-2 στις 30/1 του 2016, ενώ οι επόμενες αναμετρήσεις ήταν στις 22/10 του 17΄το σκορ ήταν 2-2 ενώ στις 24/3 του 2018 η Πελασγία κέρδισε με σκορ 2-1.

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι να μάθουμε αν ο Κεραυνός θα συνεχίσει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μετά από το εκπληκτικό ξεκίνημα που έχει κάνει στο πρωτάθλημα, ή ο Πελασγιακός θα τον «παρασύρει» ερχόμενος με φόρα από πολύ καλές εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις.

Πάρτε μία γεύση από το τι γίνεται στις εξέδρες του γηπέδου της Πελασγίας:

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button